KARLEUŠA JE PRE DUŠKA BILA U BRAKU SA NJIM! Priredili su GALA slavlje, razvod usledio posle 6 MESECI (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša razvodi se od Duška Tošića, a ovo joj je bio drugi brak.

Foto: Youtube printscreen

Jelena se prvi put udala za Bojana Karić 23. septembra 2004. godine. Crkveno venčanje je organizovano u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u „Vili Jelena“ sklopili i građanski brak.

Međutim, brak se raspao već u martu 2005. godine. U medijima su se tada pojavljivale svakakve spekulacije, međutim, nikada nije zvanično otkriveno koji je tačan uzrok njihovog naprasnog rastanka.

– Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje – rekla je jednom prilikom Danijela Karić, Bojanova sestra od strica.

– Mnogo sam poniženja doživela zbog braka sa Bojanom, samo zato što potiče iz bogate porodice. A ne znaju da ja na poklon odgovaram sa dva poklona, na pažnju dvaput većom pažnjom, da sam naučena da budem džek i da imam „muški” način razmišljanja – rekla je Karleuša nakon izjave Danijele Karić.

Karleuša i Bojan nisu imali decu, a 2008. godine pevačica se udala za tada fudbalera Duška Tošića.

Njihov brak trajao je 14 godina, imaju ćerke Atinu i Niku, ali ipak je došlo do kraha.

– Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je Karleuša na Instagramu.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite komentar