ONI SU NAJVEĆI GUBITNICI ZADRUGE 5! Osmakčić i Miljana ostali BEZ HONORARA, a evo ko je zaradio NAJMANJE

Mnogi učesnici „Zadruge“, čije je finale zakazano za 10. jul, profitiraće od višemesečnog boravka u Šimanovcima, ali nekoliko njih se neće mnogo ovajditi od ovog rijalitija.

Foto: Youtube printscreen

Glavni razlog za to su njihove mnogobrojne kazne koje su dobijali tokom rijalitija zbog nepoštovanja pravila, zbog čega su najčešće sankcionisani nedeljnim i mesečnim honorarima.

Najveći gubitnici ove sezone su Viktorija Mitrović, koja je bila kažnjena jednim tromesečnim, jednim dvomesečnim i tri puta nedeljnim honorarom. Kako je na početku rijalitija bila anonimus, te je imala najmanji honorar, od svega 500 evra nedeljno, dolazi se do računice da će ostati bez 11.500 evra. Ovo praktično znači da je ona polovinu rijalitija – tačnije pet i po meseci – provela za džabe.

Osim njih dvoje, među onima koji su izgubili dosta novca zbog svog ponašanja i nepoštovanja pravila koje se odnosi na to da je spavanje u određenim delovima dana strogo zabranjeno su i Dalila Mujić i Filip Car. Filip je tako zbog agresivnog ponašanja kažnjen tromesečnim honorarom. On je u ovu sezonu ušao za 1.500 evra nedeljno, ali je zbog javne preljube sa Dalilom i dogovora sa produkcijom dobio nekoliko bonusa. Zbog toga će na kraju biti u plusu, a slična situacija je i sa njenim bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem.

Pored ovih učesnika, apsolutni rekorderi po kaznama su i dva diskvalifikovana učesnika – Miljana Kulić i Marko Osmakčić. Ona je trebalo da zaradi 120.000 evra po sezoni, tj. 3.000 evra na nedeljnom nivou. Ipak, ona je ovaj honorar izgubila jer je do sada tri puta diskvalifikovana, zbog čega je svaki put bila prinuđena da plati produkciji 50.000 evra.

Osmakčić je u rijalitiju zarađivao 1.000 evra nedeljno, što znači da je mogao da iz rijalitija izađe bogatiji za 40.000 evra. Međutim, zbog raznih kazni on je bio dužan produkciji 20.000 evra, dok će konačna suma biti mnogo veća zbog tužbe koja je podneta zbog njegovog bega, koji je osmislio njegov otac Franjo Osmakčić, kad je izmislio svoju smrt.

Izvor: Kurir

Ostavite komentar