MESECIMA NISU ŽIVELI ZAJEDNO, KRILI SU TO OD JAVNOSTI: Isplivali ŠOK detalji braka Karleuše i Duška Tošića

Javnost je ostala u šoku kada je pevačica Jelena Karleuša priznala putem Instagrama je da se razvodi od muža, fudbalskog menadžera Duška Tošića nakon 14 godina braka.

Foto: ATA Images

Saopštenje je napisala na Instagramu. Jelena je navela da Duško Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

Odgovorni urednik Kurira Rajko Nedić je gostujući u emisiji „Puls Srbije“ na Kurir televiziji komentarisao Jelenino saopštenje i otkrio da iz nekih izvora ima informaciju da Jelena i Duško nisu živeli mesecima zajedno kao i da su to vešto skrivali od javnosti.

– Ko nije upoznat sa njihovim odnosom, njemu je iznenađenje. Međutim, znamo da oni već duže vreme nisu živeli zajedno ali skrivali su to od očiju javnosti. Preko nekih mojih izvora saznao sam da su pregovori trajali mesecima jer je pitanje vrlo delikatno. 14 godina su u braku, stekli su veliku imovinu, imaju dvoje dece. Gledali su da to bude sporazumno zbog dece prvenstveno. Ovo je bilo najbolje moguće rešenje. Mi smo imali informaciju da se ona već seli u drugu kuću – rekao je Rajko.

PROČITAJTE I: KAKO SU SE ZAVOLELI JELENA I DUŠKO: Bio je njen FAN, zaljubio se i pre nego što je upoznao, a onda se rodila VELIKA LJUBAV

Nedić ističe da je saznao da je Karleuša nakon što se desio incident između Duška Tošića i fudbalera Aleksandra Prijovića na jednom beogradskom splavu, ona je Prijoviću uputila „preteću“ poruku, braneći svog supruga.

– Povodom incidenta koji se dogodio između Aleksandra Prijovića i Tošića saznao sam da je Jelena poslala poruku Prijoviću braneći svog muža. Napisala mu je da to nije u redu što je došao u njen grad da tako nešto radi, maltene mu je zapretila. Stala je u odbranu Duška, što je vrlo lepo. Drago mi je da se ovo ovako završilo, bez obzira na turbulentan brak možda, sada nastavljaju svojim putem. Želim im uspeha u daljem životu – ispričao je Nedić.

Izvor: Kurir

Ostavite komentar