Članovi Vojnog sindikata: Novice Antiću, gde su naše pare i kako si potrošio 12 miliona naših para?

Članovi Vojnog sindikata: Novice Antiću, gde su naše pare i kako si potrošio 12 miliona naših para?


Članovi i vođe sindikalnih grupa Vojnog sindikata, svakodnevno otkrivaju nove i skandalozne probleme i činjenice o malverzacijama Novice Antića samozvanog predsednika navedenog sindikata, za kojeg ukazuju da nije imao potrebnu većinu za izbor na tu funkciju, ali i da bespravno troši novčana sredstva od članarine sindikata.

Naime članovi i vođe sindikalnih grupa ovog sindikata upozorili su da da su šokirani najnovijim saznanjima do kojih su došli, da je na ime Antića i njemu bliskih lica protivpravno iz kase ovog sindikata potrošeno više od 12.000.000,00 RSD bez pravnog osnova i odgovarajućih materijalno finansijskih dokumenata.

Pored toga navode da su ova novčana sredstva bespravno utrošena u kraćem vremenskog periodu, kao i da strahuju da su ti iznosi daleko veći, te sa zabrinutošću i opravdanjem postavljaju pitanje samozvanom predsedniku Antiću gde su, kako i na koga utrošene njihove članarine?

Upravo zbog ovakvih Antićevih postupaka, njegovog samostalnog političkog delovanja, a  naročito zbog nenamenskog i nezakonitog trošenja novca iz kase sindikata, članovi ovog vojnog sindikata masovno podnose zahteve za prekid članstva.

Ostavite komentar