CEO SVET JE ŠOKIRAN INFORMACIJOM! Evo sa KIM Kloi Kardašijan čeka drugo dete – fanovi tvrde da je njihova priča komplikovanija od ŠPANSKE SERIJE!

Svet su brzinom svetlosti obišle informacije da Kloi Kardašijan čeka drugo dete. Međutim, ova informacija ne bi bila toliko neobična, da javnost nije šokirala informacija o trudnoći, ali i identitetu drugog roditelja!

Foto: Printscreen Youtube

Naime, portal TMZ objavio je iznenađujuće informacije da će Kloi dobiti dete uz pomoć surogat majke, a otac je – njen bivši partner Tristan Tompson, sa kojim je prošla niz skandala – od preljube, raskida, pomirenja, opraštanja prevare sa drugaricom svoje sestre.

Poslednji u nizu zapleta u njihovoj romansi dogodio se juče, 13. jula, kada je TMZ objavio da Kloi Kardašijan očekuje drugo dete s Tristanom. Dete bi za koji dan trebalo da rodi surogat majka, a ovu informaciju je Kloi potvrdila.

– Možemo da potvrdimo da će Tru uskoro dobiti brata ili sestru. Kloi je izuzetno zahvalna surogat majci na prelepom blagoslovu. Želeli bismo da vas zamolimo za privatnost, kako bi Kloi mogla da se posveti svojoj porodici – navodi se u zvaničnom saopštenju predstavnika za medije slavne porodice.

Međutim, fanove je ova vest iznenadila, a mnogi su razočarani njenom odlukom da obnovi vezu sa Tristanom.

„Tužna sam zbog nje. Očito je nisu naučili samopoštovanju. Potpuno razumem zašto se toliko trudila da održi svoju porodicu na okupu, ali ovo je jednostavno tužno“. “Neverovatno, nemam reči“ – pišu korisnici društvenih mreža.

Podsećamo, turbulentna veza ovog para traje od 2016. godine, a tokom tog perioda nekoliko puta su raskidali i mirili se. Tristan s Kloi Kardašijan ima četvorogodišnju ćerku Tru, a osim nje košarkaš ima još dva sina – petogodišnjeg Prinsa, kog je dobio s manekenkom Džordan Krejg i šestomesečnog Tea, kog je dobio s fitnes modelom Marali Nikols.

Kloi i Tompson su prvi put javnosti dali do znanja da su par na zajedničkom odmoru u Meksiku 2016. godine. U septembru 2017. godine otkriveno je da Kloi čeka svoje prvo dete s poznatim košarkašem. Samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da rodi ćerku Tru, mediji su objavili fotografije, ali i video zapis u kojem Tristan ljubi drugu ženu.

Foto: Youtube printscreen

Nakon tog incidenta viđen je još u par navrata kako ulazi u hotelsku sobu druge žene. Kloi je nakon porođaja, kojem je košarkaš prisustvovao, odlučila da mu oprosti neveru, te obavestila javnost da do raskida neće doći i da će zajedno odgajati dete.

Međutim, kap koja je prelila čašu bila je kada je Tristan prevario Kloi u februaru 2019. godine s Džordin Vuds, tadašnjom najboljom prijateljicom njene sestre, Kajli Džener. Ostavila ga je, ali su se opet na kratko pomirili u 2020. godini tokom pandemije koronavirusa.

Kasnije su otkrili kako planiraju da idu na vantelesnu oplodnju u nadi da će dobiti još jedno dete, ali su zatim ponovo raskinuli u junu 2021. godine, a nakon što je on viđen kako ulazi u spavaću sobu s tri žene na svojoj rođendanskoj zabavi.

U decembru 2021. otkriveno je kako se protiv Tompsona vodi parnica za utvrđivanje očinstva, te je on naknadno priznao da je dete njegovo. Javno se izvinio Kloi, a njih dvoje su tada ponovo okončali svoju vezu. Kloi, doduše, nije razjasnila kada su tačno raskinuli svoju vezu, ali je u junu ove godine TMZ objavio kako je ona u novoj vezi s jednim preduzetnikom, koju ona nije potvrdila.

 

Izvor: Hype/Index.hr

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar