BOLNA ISPOVEST DEČKA KIM KARDAŠIJAN: Tužna prošlost još nije zaboravljena, a sada želi dete sa izabranicom

Mladi komičar Pit Dejvidson otvorio je dušu u okviru emisije s Kevinom Hartom pa priznao da bi strašno voleo da postane tata. Veza sa Kim Kardašijan je, očito, baš uticala na njega, uzimajući u obzir da do sada nije baš tako žarko želeo da „uskoro postane roditelj“. Podsetimo, Kim iz braka s’ Kanjeom Vestom ima četvoro dece – ćerke Čikago i Nort, te sinove Psalma i Sejnta. Dejvidson je, sa druge strane, sa svega sedam godina ostao bez oca, i to je i te kako ostavilo traga na njegovoj duši.

– Još to nisam ostvario, ali bih najviše voleo da imam dete! To mi je san – iznenadio je mnoge Pit priznanjem u tek tizeru za pomenutu emisiju.

– Baš se trudim da budem što bolji čovek, spremam se za tu ulogu roditelja. Hoću da se razvijem tako da danas-sutra, kad mi se to desi, sve bude lako – objasnio je, pa se zatim prisetio sopstvenog detinjstva, koje nije bilo baš sjajno, s obzirom na okolnosti.

– Moje detinjstvo nije bilo bajno i krasno. Tata mi je poginuo, majka je ostala sama, mlađa sestra to sve nije dobro podnosila… Ma, je*ena noćna mora. Da je sve bilo u redu, postao bih neki građevinski radnik na Staten Ajlandu i bio bih najsrećniji čovek na svetu. Ovako… Sve te stvari koje ti se tako dese, samo te nekako nauče da se zaljubiš u komediju – smatra on.

Mnogi se pitaju koliko li Pit provodi vremena s decom svoje devojke, zbog koje je nedavno istetovirao slova „KNSCP“ (kao „Kim, Nort, Sejnt, Čikago i Psalm?), a onda i imena „Jasmin“ i „Aladin“ – zbog toga kako su se oni u stvari i upoznali bolje, u okviru emisije „Uživo subotom uveče“.

Izvor: pink.rs

Ostavite komentar