GLAMUROZNA PROSLAVA ZA ĆERKU KOŠARKAŠA: Petra Divac od njega dobila specijalan poklon!

Uprkos tome što je usvojena, ćerka Vlade Divca nema drugačiji status u porodici, naprotiv košarkaš i njegova izabrnica Ana Divac obožavaju je i nastoje da joj ispune svaku želju, ni po čemu je pritom ne izdvajajući od svojih naslednika Luke Matije.

 

Foto: Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Петра A. Дивац (@divaccp)

Petra je dobila najbolje školovanje, poput svoje braće, kada god je poželela da otputuje i to joj je priušteno, nakon završenih studija poželela je da otvori svoj blog u čemu su je takođe roditelji podržali, dok joj se nisu mešali ni u izboru emotivnog partnera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Петра A. Дивац (@divaccp)

Ćerka Vlade Divca već neko vreme uživa kraj studenta medicine Mihajla Veruovića, zemljaka svog oca, a upravo u njegovom naručju ona je nedavno obeležila 24. rođendan, po svemu sudeći raskošnom žurkom koju je košarkaš bez pogovora naslednici priuštio.

Budući da već neko vreme zbog Veruovića Petra boravi u srpskoj prestonici upravo tu je dočkala i svoj divan dan, a koju je lokaciju odabrala za slavlje i kako je sve to izgledalo moglo se videti na osnovu njenih par fotografija koje je skromno sa pratiocima na „Instagramu“ podelila. Na jednoj od slika ćerka Vlade Divca pozira sa predivnim balonima u obliku broja 24, na narednoj je već u naručju svog dečka, dok je ispod njih ostavila zanimljiv komentar.

SAZNAJTE: VLADIMIR KOVAČEVIĆ PRIZNAO KOME SE DIVI CELOG ŽIVOTA!

-U ovim godinama ostaću do daljnjeg – našalila se mezimica slavnog sportiste, a svi su komentarisali da je za njeno slavlje u Beogradu on zasigurno izdvojio popriličnu svotu novca.

Izvor: pink.rs

Ostavite komentar