BAKSUZ: LOPOV SLUČAJNO ODSEKAO SVOJ PRST TOKOM PLJAČKE!

Italijanska policija pokušava da uhvati osumnjičenog lopova uzimajući otiske prsta koju je slučajno odsekao tokom pljačke a koji je ostao na bodljikavoj žici dok je bežao sa mesta zločina.

Foto:Printscreen

Policija se nada da će se osumnjičeni predati u nadi da će vratiti svoju izgubljenu burmu.

Povređeni je poslao prijatelja nazad u tu oblast gde izvršena krađa to jest, u fabriku za reciklažu u Milanu, da potraži deo tela i burmu, ali je prijatelja primetio čuvar kako pretura po lišću, preneli su lokalni mediji prenosi britanski Gardijan.

Kada ga je čuvar u fabrici pitao šta radi, on je navodno mirno odgovorio: “Ovde sam zbog prijatelja, tražim njegov prst sa prstenom na njemu.”

Pre nego što je policija stigla, muškarac je pobegao sa saučesnikom koji je čekao u obližnjem parkiranom automobilu.

Prst, odnosno dve falange desnog prstenjaka, pronađeni su malo kasnije kako viri iz smeća blizu ograde fabrike za reciklažu, ali bez prstena, navodi list Korijere dela sera. Nije jasno da li je policija od tada pronašla prsten.

Na CCTV kamerama snimljenim prethodne noći, dva muškarca su viđena kako se penju preko ograde fabrike za reciklažu, da bi odustali od pokušaja provale nakon što ih je primetio čuvar koji je aktivirao alarm. Dok su se penjali nazad preko kapije, jedan od muškaraca se zapleo prstom u bodljikavu žicu.

Lopovski prst se trenutno čuva u mrtvačnici dok policija radi na identifikaciji njenog vlasnika putem sistema za identifikaciju otiska prsta.

Izvor: zanimljivostidana.com/HYPETV.RS

Ostavite komentar