DOBIO DA PLATI OGROMU KAZNU JER JE SKINUO MASKU NA SAMO 16 SEKUNDI“

Jedan britanac kažnjen je sa 2.000 funti (2.400 evra) kazne je skinuo masku u prodavnici B&M-u jer mu je pozlilo . On tvrdi da je to učinio jer mu je pozlilo dok je razgledao namirnice po supermarketu.

Foto:Printscreen/Shutterstock

Te tvrdi i smatra da je kazna preterana.

30-godišnji Christopher  O’Toole je u prodavnicu ušao sa maskom, no nakon što je neko vreme razgledao rafove u marketu u jednom trenutkumu je bilo loše tj. pozlilo mu je pa je tako nakratko skinuo masku i krenuo je napuštati prodavnicu.

Dok je izlazio iz radnje, gospodinu O’Tulu su prišli policajci koji su uzeli njegove podatke ime jer nije nosio masku u radnji. Incident se dogodio 27. februara pšrošle godine.

“Zabrinuo sam se kada su me zaustavili i pitao sam ih samo mogu li ići. Oni su rekli da mogu – nakon što im dam podatke. Ja sam to učinio i otišao, a skroz sam i zaboravio na to”, ispričao je za Liverpool Echo.

Ubrzo je na kućnu adresu dobio kaznu od 100 funti koju je Kristofer odbio da plati.

“Poslao sam im mejl uz poruku da neću platiti kaznu, jer sam skinuo masku na otprilike 16 sekundi. Nema šanse. Mesecima mi se niko nije javljao, sve dok početkom decembra nisam dobio pismo u kom piše da dugujem 2.000 funti”, ispričao je on.

“Mogli su mi uzeti i cijelu platu, ali to i dalje ne bi bilo dovoljno za čitav taj iznos. Poslao sam im mejl i saznao da je to otišlo na sud bez mog znanja. Morao sam potpisati zakonsku izjavu da nisam znao za to”, kaže O tul.

Gospodin O’Tul sada treba da se obrati sudu povodom ovog slučaja, koji će se pojaviti u februaru 2022.

O’tul je izjavio za medije: “Zabrinut sam – ali želim da dobijem priliku da se borim protiv svog slučaja.”

Izvor: zanimljivostidana.com/HYPETV.RS

Ostavite komentar