,,ŽELELA JE SAMO DA ZASTRAŠI DEČKA“ Poslednji dani manekenke, u SMRT otišla slučajno

Bojana Šarac (28), manekenka iz spota „Maria“ Relje Popovića, koja je sahranjena u ponedeljak u Sremskim Karlovcima, oduzela je sebi život i to, kako sumnja njena porodica, iz nehata.

Foto: Instagram

Njeni najbliži veruju da je ona želela da zaplaši dečka, s kojim je bila u dužoj vezi, i slučajno sebi oduzela život. Prema rečima izvora bliskog njenoj familiji, već neko vreme mu je pretila da će da napravi haos, ali nije precizirala i šta. Poslednjih meseci njih dvoje su imali nesuglasice, koje su uticale na njeno raspoloženje.

– Verujte mi da smo svi u šoku. Zbog ostalih članova porodice ne bih da otkrivam detalje jer je to divna familija i rod smo. Ona je živela u izobilju, ništa joj nije nedostajalo. Želela je samo da zastraši dečka sa kojim je godinama bila u vezi. Ne znam tačno koliko su zajedno, ali duži period je u pitanju, nezgodno je sad i da pitam. Kao i svaki par, imali su nesuglasice, ali tog kobnog dana, pre nego što se, kako porodica veruje, slučajno obesila, imali su čarke. Eto kako se završilo – priča  izvor Kurira, koji je zbog specifične situacije insistirao na anonimnosti.

Prema njegovim rečima, Bojanin dečko je bio na sahrani:

– On je nju obožavao. Plakao je kao kiša. Ugasio je profile na mrežama i ne verujem da će se povratiti od šoka godinama. Teško mu je ovo palo. Svima nama u familiji. Sada mnogi komentarišu, nagađaju, spekulišu, ali prema situaciji, kako je ispalo, najuži članovi sumnjaju da je želela sebi da oduzme život i tragično završi, nego se stvar otrgla kontroli i nije joj bilo spasa. Bar da je neko naišao u tom trenutku, ali sudbina, nažalost.

Bojana je bila model, manekenka, stilistkinja, kolumnistkinja i glumica. Radila je u Istanbulu, Milanu, Kini i Londonu, na više različitih pozicija prikupila je iskustvo. Bila je autentični predstavnik one strane modne industrije koja nije zastupljena u mejnstrim kulturi. Moda je za Bojanu uvek bila logičan izbor karijere, pored psihologije, koju je studirala i koja joj je pomogla da prođe kroz sve pritiske koje su joj poslovi donosili. Bila je aktivna i na društvenoj mreži Instagram, gde ništa nije slutilo na tragediju, a poslednju fotografiju objavila je dva dana pre tragičnog događaja.

Autopsija Nema tragova alkohola i psihoaktivnih supstanci

Zbog situacije koja je specifična u slučaju smrti Bojane Šarac, urađena je i autopsija.

– Policija je tog dana došla kod njene bake i tražila Bojaninu majku. Nadležni organi nisu joj odmah saopštili tragičnu vest, već su sačekali da pronađu nekog od roditelja. Baka ih je uputila gde da pronađu njenu ćerku i onda su joj saopštili šta se dogodilo. Žena je počela da vrišti od bola i odmah je došla medicinska pomoć. Policija joj je i rekla da je neophodno da se uradi autopsija, koja je pokazala da je telo bilo potpuno čisto i da nema tragova u organizmu alkohola ni drugih psihoaktivnih supstanci.

Otac skrhan od bola Bože, čuvaj mi moje dete

Mladen Šarac, Bojanin otac, potvrdio je vest o ćerkinoj smrti i napisao na Fejsbuku da je sahranjena u Sremskim Karlovcima. – Hvala vam svima koji ste uz mene u najtežem trenutku mog života. Vaša podrška mi je sve i mnogo mi znači. Ne daj bože nikome ovakve nesreće. Anđele tatin, verujem da si na boljem mestu. Bože, čuvaj mi moje dete – napisao je skrhani otac na Fejsbuku uz Bojaninu fotografiju.

Izvor: kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar