PRVI PUT U JAVNOSTI: Maja oštro ,,Kako može muž od dečko? Ne sećam se da sam bila na svadbi“

Maja Marinković pojavila se večeras prvi put u javnosti nakon što se saznalo za njenu aferu sa nevenčanim suprugom drugarice Aleksandre Subotić, Pecom Raspopovićem.

Foto: Instagram

– Kako može muž od dečko? Ja se ne sećam da sam bila na njihovoj svadbi. Ne znam kako se to postaje muž od dečka… Oni jesu bili zajedno, ali je to bivša veza, tako će i ostati. Kako ja mogu da pokvarim nešto ako je to bilo kako treba? Ne mislim da je to u redu što sam uradila Aleksandri, zbog moje bliskosti sa njom. Čovek nikad ne zna šta nosi dan, a šta nosi noć. Rodile su se emocije vremenom – kazala nam je Maja Marinković na početku, na rođendanu Tijane Ajfon u jednom prestoničkom lokalu.

SAZNAJTE: PRVI SUSET NAKON 10 MESECI, DALILA NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE!

– Nije njihov odnos bio takav kakav je to predstavljeno. Muž ne postoji! Sviđa mi se njegova energija, stvarno sam srećna. On je normalan, dobar prema meni, ne pravim scene sa njim kako sam nekad sa bivšima… Sigurna sam u sebe, neće me ostaviti kao što je Aleksandru zbog mene, sigurno neće. Osećala bih se loše da sam na Aleksandrinom mestu. Niko ne može da se zadrži na silu – dodala je Maja za „Blic“.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

ž

Ostavite komentar