ZAVUKLA JE 5 KRVAVIH NOŽEVA U SEDIŠTE: Vendi otkrila kako je njena koleginica preotela muža drugoj uz pomoć crne magije

Pevačica i estradna umetnica Vesna Vukelić Vendi nedavno je objavila prvu knjigu, u kojoj otkriva duhovnu moć sa kojom se susrela.

FOTO: printscreen/youtube

Međutim, poznato je da se Vendi susrela sa mnogim situacijama tokom njenog boravka na estradnom nebu, pa je tako ispričala za jednu koleginicu, pevačicu, koja se bavila crnom magijom.

Vendi je ispričala da je pevačica zavukla pet krvavih noževa ispod sedišta, a na taj način odradila je ritual estradna umetnica otela koleginici muža hamornikaša.

Pročitajte i: MILJANA ULAZI U ZADRUGU 6 SA SVIM SVOJIM MUŠKARCIMA!

– Pre više od dvadeset godina veoma poznata pevačica putovala je u društvu koleginice i jednog muzičara na svadbu. Odjednom je počela da pada kiša i, kada su stali, pevačica je izašla iz auta, neko vreme je nije bilo, a zatim se vratila. Pošto je mislila da oboje spavaju, ispod sedišta je zavukla pet krvavih noževa. Posle su se i venčali – priča Vukelićeva..

Sa veštičarenjem se Vendi upoznala i kao petogodišnja devojčica.

– Žena koja se bavila veštičarenjem živela je na mom spratu i kada sam ja imala pet godina uspela je da uđe u moju kuću. Sestru su mi privukli kroz mrtvački venac napravljen od mrtvozornih stvari, a namera im je bila da se nikada ne uda. Ona sticajem okolnosti nije krštena, međutim sve se promenilo kada sam otišla na poklonjenje moštima Svete Petke u Japi – objasnila je Vukelićeva.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv

Ostavite komentar