VIKI I MARKO U TAJNOJ VEZI? Pomirili se odmah posle rijalitija, evo gde iznajmljuju stan

Buran odnos Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića obeležio je Zadrugu 5, a Viki je izazvala veliko sažaljenje gledalaca kada je pred kraj rijalitija abortirala Markovo dete nakon što joj on uputio brutalne pretnje po život.

Foto: YouTube Pink

Međutim, da joj ništa nije sveto, Viktorija je još jednom dokazala kada je oprostila dečku kojeg je nazivala monstrumom, sve jezive stvari koje joj je učinio, i upustila se s njim u tajnu vezu.

Naime, uslikani su kao se bivši zadrugari viđaju u tajnosti u iznajmljenom stanu u Kumodražu, a pri ulasku u zgradu Osmakčić se osvrtao iza sebe ne bi li se uverio da ga niko neće videti s devojkom zbog koje je pobegao iz Zadruge.

Pročitajte i: MILJANA ULAZI U ZADRUGU 6 SA SVIM SVOJIM MUŠKARCIMA!

– Marko i Viktorija pomirili su se odmah po njenom izlasku iz rijalitija. Kako bi izbegli radoznale poglede, oni su odlučili da iznajme stanu Kumodražu, gde se vidaju kada god je Marko u Srbiji. Ne žele da se javno eksponiraju i da ih mediji vide zajedno – rekao je izvor blizak skandaloznim ljubavnicima, koji je želeo da ostane anoniman.

– Viktorijina porodica ne želi ni da čuje za Marka, očajni su zbog njenog ponašanja u rijalitiju. Po izlasku iz Zadruge ona je zapostavila svoje dete da bi se vidala sa čovekom kojeg je nazivala monstrumom i zbog kojeg je abortirala. Ni Markova okolina ne odobrava ovu vezu, neće da čuju za Viktoriju. Njegovi prijatelji, porodica…Niko ne podržava i ne odobrava ovaj odnos. Upravo zbog toga, oni su odlučili da se vidaju u tajnosti ne bili izbegli dodatni pritisak i osudu javnosti i najmilijih – objašnjavao je sagovornik, koji ističe da Viktorijina familija moli bivšu zadrugarku da potraži stručnu pomoć.

– Oni su svesni da su toksični, ali ne mogu da se razdvoje. Porodica već diže ruke od njih, Viktoriju čitavo okruženje osuđuje, ponaša se kao da nije svesna da je majka maloletnog ženskog deteta. Viki je trenutno razuzdana, samo o Marku misli i sve joj je usmereno na odnos s njim. Njeni žele da ode kod psihologa, ali ona neće ni da čuje – rekao je za kraj sagovornik.

BONUS VIDEO:

Izvor: Alo!

Ostavite komentar