ZATRUDNELA SA ČOVEKOM KOJI JE SILOVAO: Poznata glumica konačno progovorila i otkrila detalje jezivog događaja

Glumica Ešli Džad doživela je veoma traumatično iskustvo kao mlada, kada ju je jedan muškarac silovao, međutim nakon toga je još dva puta prošla kroz isti pakao, a ona je svoju životnu priču podelila sa celim svetom.

FOTO: youtube

Ona je u utorak, u podkastu „Isceljivanje sa Davidom Keslerom“, rekla kako je smogla snage i našla se sa svojim silovateljem želeći da „čuje njegovu stranu priče“, a uprkos velikoj napetosti i brizi razgovor je imao srećan epilog, te su Ešli i silovatelj „završili u stolicama za ljuljanje sedeći zajedno pored potoka“.

Glumica je naglasila i da joj je ovaj čovek rekao da se pokajao, što je njoj bilo veoma značajno.

– Želela sam da podelim tu priču jer postoji mnogo načina za izlečenje od tuge i važno je podsetiti slušaoce – rekla je Ešli.

Ona je prvi put o silovanju govorila 2011. godine u svojoj knjizi „Sve što je gorko i slatko“, a kasnije se javno zahvalila i svojoj terapeutkinji koja joj je pomogla da se izbori sa barijerama i problemima kroz koje je prolazila.

Pročitajte i: OVO JE DVORAC JANINOG SVEKRA OD 10 MILIONA Jana nije morala da radi, zbog ovolikog bogatstva može samo da uživa! (FOTO)

– Devet godina nakon mog oporavka, mogu da odem dalje i kažem da moja „priča“ nije „moja priča“. To je nešto što Viša sila (za mene je duhovnost bila vitalna u ovom isceljenju) koristi kako bi mi omogućila milost i privilegiju da pomažem drugima koji su još uvek povređeni i i možda da ponudim deo obrazovanja, svesti i akcije našem svetu – napisala je tada u eseju za Mic com.

Da bi priča bila još neverovatnija, glumica je priznala i da je čak posle jednog silovanja, ostala i trudna.

– Silovatelj, koji je iz Kentakija, kao i ja, a ja sada živim u Tenesiju, ima pravo očinstva u Kentakiju i Tenesiju. Morala bih da budem roditelj zajedno sa svojim silovateljem – objasnila je Džadova svojevremeno i rekla kako je zahvalna što je tada mogla legalno i bezbedno da abortira.

BONUS VIDEO:

Izvor: Telegraf

Ostavite komentar