DEJAN DRAGOJEVIĆ: „Tužiću Dalilu ako ne vrati prezime!“

Pobednik Zadruge 5 Dejan Dragojević boravio je nekoliko dana u Budvi gde je uživao sa bratomDavidom Dragojevićem i prijateljima.

Foto: ATA Images

Međutim, samo dan nakon što je došao na crnogorsko primorje pojavila se informacija da je na moru prevario devojku Aleksandru Nikolić.

Pročitajte i: POTRESNO Kristina Kovač poručila: ,,Dobio je vest da ima rak”

Ono što im, kako tvrde najviše kvari mir je činjenica da Dejan još uvek nije razveden od Dalile Dragojević. Dejan je sada, po prvi put priznao da će Dalilu tužiti ukoliko ne bude vratila prezime Dragojević.

– Razvod je u procesu a što se tiče prezimena to je već druga stvar. Time se već prkosi i pravi se nešto drugo samo da bih se ja iritirao. Mislim da nema potrebe za iritiranjem mene, ako je odlučila nešto neka se tu stavi tačka. Najlakše je sve to promeniti, pogotovo na Instagramu i na tim društvenim mrežama. Mislim da ti tu ne treba papir od Mup-a Sup-a i bilo koje državne institucije. Ne ostavljam joj prezime, ako bude nastavila da ga koristi ići će sudski. Kakvi su zakoni nisam upućen ali nemam vremena da se bakćem sa time jer bi mi u tom slučaju i život nakon rijalitija išao na pogrešnu stranu.- rekao je Dejan za Telegraf.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar