„ZALJUBLJEN JE U DALILU“: Sandra Rešić otkrila detalje raskida sa Anđelom

Pevačica Sandra Rešić sada tvrdi da ju je ostavio jer je zaljubljen u Dalilu Dragojević.

Foto: Printscreen video YouTube Premijera

– Raskinuli smo, a da nismo imali se*s! Nismo bili intimni ni u „Zadruzi“, ali ni posle rijalitija. Bila sam zaljubljena u njega, ali me je razočarao jer je okončao našu vezu čim smo se našli „na slobodi“. Očigledno sam mu samo služila da se „opere“ pred ljudima, jer ga je Dalila otkačila u rijalitiju – kaže Sandra.

– Čula sam da se pre nekoliko dana sreo sa Dalilom i Marijanom Zonjić. Njih dve su bile na snimanju jedne emisije, a kada ih je Anđelo video, potrčao im je u zagrljaj. Tačnije, potrčao je da se javi Dalili, ali ga je ona iskulirala. Kad je videla kako ide ka njoj, okrenula je glavu i ušla u taksi – priča pevačica i dodaje da je ne bi iznenadilo da na kraju Dalila i Anđelo ipak završe zajedno:

Pročitajte i: MAJA I PECA SE NE VRAĆAJU: Evo koja im je sledeća destinacija nakon Crne Gore

– Sve je moguće! Više ništa ne može da me šokira, pa očekujem da se i to desi – rekla je ona za Informer.

Ona otkriva kako je izgledao njihov raskid, tri dana posle superfinala „Zadruge“:

– Poslao mi je SMS poruku i napisao da se ne oseća lepo sa mnom i da bi voleo da porazgovaramo. Potom mi je objasnio da ne može da mi da sto odsto sebe i da je depresivan. Jasno mi je bilo u kom pravcu ide razgovor, pa sam rešila da odmah stavim tačku na taj odnos. Preko noći se sve promenilo! Ispala sam budala. Besna sam na sebe što sam ušla u vezu s njim dve nedelje pred kraj rijalitija, jer sam osećala da će se ovo desiti.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar