DALILA SE ODREKLA MAJKE: Besna na Eminu, ne želi da je čuje, evo zbog čega

Dalila Dragojević je posle finala „Zadruge 5“ pozvala majku Eminu Mujić, a kad joj je rekla da je Dejan zasluženo pobedio, doživela je nervni slom.

Foto: Printscreen YouTube

Dalila je trenutno u Šepku i ne odvaja se od oca Husa Mujića, a navodno se odrekla majke Emine Mujić jer i dalje pruža podršku njenom bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću, piše Republika.rs.

Naime, Dalila je telefonom majci rekla da je strašno što ne staje uz svoje dete, već uz bivšeg zeta, koji svaku priliku koristi da je u medijima blati i priča o prevari koju mu je priredila sa Filipom Carem.

Pročitajte i: ESTRADA POSLE LETA PUNA PARA: Evo koliko po nastupu uzimaju Lukas, Ceca, Čola, a kome je skočila cena

– Dalila je nekoliko dana nakon izlaska iz rijalitija otišla kod oca. Samo je o njemu pričala, majku Eminu nije pomenula. Samo su se posle finala čule telefonom, Dalila je pozvala da vidi kako je, a Emina joj je u tom trenutku rekla da je Dejan zasluženo pobedio i tad je nastao haos. S Dalilom je u stanu bila i Marijana Zonjić, koja je gledala kako ona doživljava nervni slom dok viče na majku. Rekla joj je: „Nemamo ti i ja više o čemu da pričamo! Ti si izdala rođenu ćerku ovim rečima. Preči ti je Dejan. Posle pakla koji sam preživela ti si i dalje uz njega. Treba da budeš uz mene, pa da sam najgora na svetu. Odričem se majke, nema potrebe ni da se čujemo ni da se vidimo“ – priča izvor blizak bosanskoj starleti.

– Marijana je smirivala Dalilu, pričala joj je da Emina nije tako mislila i da je voli uprkos tome što joj je žao što je prevarila Dekija. Tad se s Marijanom dogovorila da kupe poklone za sve koji su joj dragi u selu Šepak, da se spakuju i odu kolima. Tako su iznajmile vozača i otišle – priča sagovornik i dodaje:

– Emina Mujić je posle svađe pokušavala opet da pozove ćerku, ali joj je ona prekidala pozive. Husu nije zvala, nije htela da ispadne da dosađuje. Mediji su Eminu pokušavali takođe da dobiju, ali je ona samo kratko poručila da nema nameru više da daje izjave i da za sve što se dešava pitaju Dalilu. Njoj je sad baš teško, ne priča s majkom, s Filipom je raskinula i samo joj treba odmor.

BONUS VIDEO:

Izvor: Republika

Ostavite komentar