ZADRUGA 5 UŽIVO: DEJAN DRAGOJEVIĆ OSVOJIO PRVO MESTO I POBEDIO DALILU U FINALU!

Počelo je veliko finale rijalitija ,,Zadruga“, nakon deset meseci saznali smo ko je pobednik pete sezone rijaliti programa

Foto: Printscreen video YouTube

05:48

Pobednik Zadruge 5 je Dejan Dragojević, sa ostvarenih 51,5% glasova!

Foto: Hype TV

05:26

Finalni presek dogodio se skoro u pola šest ujutru. Pre samog proglašenja pobednika, trubači su ušli u Belu kuću da zabave preostale takmičare, Dalilu i Dejana. Bivši bračni par nije želeo da nazdravi uz trubače, već su zajedno sa Ognjenom krenuli ka gondoli ka proglašenju pobednika.

Drugi finalista Zadruge 5 je Dalila Dragojević.

FOTO: Hype TV

05:00

Troje prvoplasiranih su Dalila, Dejan i Anđela. Superfinalisti su sada već definitivno Dalila i Dejan, Zadrugu je napustila Anđela Đuričić.

Foto: Printscreen YouTube

-Prezadovoljna sam. Uvek sam navijala da će oni ostati. Ne znam kako da se zahvalim svim ljudima- kaže Anđela za Pink TV.

04:30

Vreme je da sledeći takmičar napusti ,,Zadrugu 5″. Svoju borbu nastavljaju Dalila, Dejan i Anđela. Zadrugu je napustio Mensur Ajdarpašić.

Foto: Hype Tv

04:00

U narednom preseku kao duelisti ostali su Filip Car i Dalila Dragojević. Pre izlaska jedno drugom su poručili da će biti tu u studiju jedno za drugo, do kraja. Filip Car izlazi iz Zadruge 5.

-Uvažiću sve što kaže moja porodica-priča on i nadovezuje se na Dalilinu situaciju, s obzirom na to da je niko nije dočekao:

-Nisam znao da je to tako. Znao sam da bi teško primila da je videla oca. Sa jedne strane bilo bi joj lakše, a sa jedne i bolje. Jesam njena podrška-kaže Car za Pink TV.

Foto: HYPE TV

03:30

,,Možda neočekivano“ tako je voditeljka Dušica Jakovljević nagovestila sledeće ispadanje. U poslednjem izboru za prolazak dalje ostale su Aleksandra Nikolić i Anđela Đuričić. Zadrugu je napustila Aleksandra Nikolić.

U studiju je sačekala i Dejanova podrška. U veseloj atmosferi Dejanova i Aleksandrina porodica komentarisala je međusobne odnose, tom prilikom Aleksandra se izvinila za svoje ponašanje.

Foto: Printscreen video YouTube

02:50

Upravo u ovo vreme čuo se sledeći znak za izbacivanje.  Od sedam superfinalista sledeći su bili ugroženi: Anđela Đuričić, Sandra Rešić i Dalila Dragojević.

Zadrugu je napustila Sandra Rešić za Pink TV rekla je:

-Prezadovoljna sam. Najveće razočaranje mi je Dejan Dragojević-priča Sandra.

Foto: HYPE TV

02:10

Stefanov izlazak iznenadio je sve u studiju, ali on nije jedina osoba za koju je superfinale završeno. Od osam takmičara, izlaskom Mikija Đuričića, ostalo ih je sedmoro.

-Zadovoljan sam, kako ne bih bio- rekao je on za Pink TV.

Mikijeva supruga je istakla da je on za nju pobednik:

-Bilo je ljudi koji su sumnjali u njega, ja nikada- kaže Mikijeva supruga.

Foto: HYPE TV

01:34

Dušica je pročitala Ognjenu ko je sledeći takmičar koji napušta takmičenje u ovoj superfinalnoj noći. Sada među najugroženijima su Anđela, Filip Car, Miki i Stefan. Ove večeri takmičenje nastavljaju svi osim Stefana Karića.

Otac Osman je ponosan na sina i rekao da je Stefan moralni pobednik. Takođe, oni su se osvrnuli na Jovanin težak period u Stefanovoj porodičnoj kući.

-Svi smo prezadovoljni-rekla je Kristina Karić za Pink TV.

Foto: HYPE TV

01:05

Najboljih deset nije mala stvar. Ipak, opet je podignuta Dalila Dragojević, Aleksandra Nikolić, Milica Veselinović, Dejan Dragojević.

Takmičenje definitivno napušta dama, jer je Dejan prva osoba koja se vratila na svoje mesto.

Odlukom publike, takmičenje je napustila Milica Veselinović i zauzela deseto mesto.

Milicu je sačekao otac i prijatelji koje nije videla deset meseci. On je izjavio da nema pohvale za Mensuara.

-Sve sam planirala sa njim, ali on je odlučio- rekla je Milica za Mensura za Pink TV.

FOTO: TV pink Printscreen

00:40

U ovom trenutnku najmanju podršku imao je Miki Đuričić, koji je po prvi put ustao večeras, pored njega najugroženiji su Dalila, Matora i Stefan.

Takmičenje je napustila Matora, kao osoba koja je u ovom momentu imala najmanju podršku.

-Htela sam da uđem u superfinale posle šest godina- rekla je ona za Pink TV.

00:18

U narednom preseku podignuti su Anđela, Filip Car, Lepi Mića i Dalila.

Zadrugu je napustio Lepi Mića.

-Spreman sam i u šesticu da uđem-kaže Mića.

Foto: HYPE TV

23:50

Ognjen je u ovom krugu podigao MC Alex, Anđelu Đuričić i Jovanu Tomić Matoru. Sada je već izvesno da će jedna dama napustiti rijaliti.

Trinaesto mesto zauzela  je MC Alex.  Sačekale su je njoj mnogo bitne osobe. Dušica Jakovljević pitala je za odnos sa Matorom:

-Kada je reč o Matoroj, danas smo kao prethodnih devet meseci, malo se svađamo malo mirimo. Ne mrzim Jovanu- rekla je MC Alex.

Foto: Printscreen video YouTube

23:36

Nakon sledećeg preseka Ognjen Amidžić podigao je Dalilu Dragojević, Milicu Veselinović, Lazara Čolića Zolu i Stefana Karića. Odlukom publike, sledeći takmičar koji izlazi iz rijalitija je Zola.

-Prezadovoljan sam i ponosan na sebe. Bio mi je cilj da dođem do superfinala. Zapamtio sam jednu častitku od mog babe- kaže on.

Njegova majka Bosa istakla je žaljenje zbog neuspeha veze Zole i Nevene:

-Tačno je. Nevena mi se svidela- kaže ona za Pink TV.

Foto: Printscreen video Pink TV

23:00

Drugi takmičar koji je napustio Belu kuću je Nikola Grujić Gruja. U studiju ga je sačekala bivša devojka Mima Šarac, jasno je poručila:

-Ne postoji više šanse za nas dvoje- izričita je Mima.

Foto: printscreen video YouTube Zadruga

22:44

Prvi takmičar koji je napustio Belu kuću je Anđelo Ranković, on je sa voditeljskim parom Ivanom Šopić i Darkom Tanasijevićem:

-Hvala svima koji su me doveli do ovde, hvala na poverenju što sam opet pozvan. Drago mi je što sam ovde uživao, a još draže što sam izašao-rekao je prvi izbačeni superfinalista.

Foto: HYPE TV

 

Da podsetimo, 6. septembra prošle godine počela je peta sezona rijalitija „Zadruga“, koja se zvanično biti završena večeras u direktnom prenosu na TV Pink, kada ćemo saznati ko će iz Bele kuće izaći kao pobednik. Nakon 10 meseci buđenja, življenja i uspavljivanja sa članovima rijalitija „Zadruga 5“ došlo je vreme da jedan od njih, onaj najbolji, odnese pobedu.

Najupečatljiviji događaj ove sezone svakako je razvod Dalile i Dejana Dragojevića, ali je pored toga bilo toliko uspona, padova, novih ljubavnih veza, raskida i svega onoga što je činilo da milionski auditorijum bez daha prati sve što se u Beloj kući dešava.

Ukupno 16 superfinalista večeras se borilo za titulu pobednika, kako prenosi Pink.rs

Ostavite komentar