JOVANA I STEFAN SE SVAĐAJU PRED SVIMA! Nisu mogli da pobegnu od kamera, netrepeljivost vidno prisutna!

Tokom finalne noći Zadruge 5 došlo je do svađe između učesnika Stefana Karića i njegove devojke Jovane Ljubisavljević, koju je zabeležila reporterka Kurira.

Foto: HYPE TV

Misica je Karića srdačno dočekala po izlasku. Međutim, kad je mislila da kamera nije uključena, brže-bolje je ušla u raspravu sa svojim dečkom.

Foto: Printscreen video Kurir.rs

Iako se na snimku ne čuje šta je tema rasprave ovog para, po njihovoj gestikulaciji, naročito Jovaninoj, može se zaključiti da se oko nečega svađaju.

Ipak, može se pretpostaviti da je tema svađe navodna prevara Stefana Karića u Zadruzi s Marijanom Zonjić.

Jovana je sve vreme išla za Stefanom, dok je on pokušao da pobegne od nje. U jednom trenutku je čak pokušao da uđe u studio, a on mu nije dala zatvorivši vrata.

Podsetimo, pre par meseci se u zadruzi šuškalo da su Stefan Karić i Marijana Zonjić nakon jedne od žurki završili u takozvanom šteku, gde su navodno imali i seks.

Iako se ovim povodom Jovana nije oglašavala javno, očigledno je čekala da dođe do susreta sa Stefanom kako bi mu sasula u lice sve što ima.

Znajući kakav je Jovanin temperament na osnovu njenog učešća u Zadruzi 4, Stefan se sigurno neće dobro provesti po izlasku iz Zadruge.

Izvor: kurir.rs

Ostavite komentar