ZABORAVLJENI ASOVI ESTRADE: Menadžer Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću: „Kome je taj platio kafu, završio je u bolnici!“ (VIDEO)

Nazif Gljiva, poznati bosanski tekstopisac i kantautor koji je sarađivao s Halidom Bešlićem, Šabanom Šaulićem, Šerifom Konjevićem i drugim estradnim zvezdama, autor je nekih od najpoznatijih pesama narodne muzike, poput „Zlatne strune“, „Neću, neću dijamante“, „I zanesen tom ljepotom“, „Poljem se širi miris ljiljana“, „Sjećam se“, „Sarajevo grade moj“, „Snjegovi hladni dolaze“, „Zaljubljenik vina“ i drugih.

Foto: Youtube printscreen

Za sebe kaže da je „doktor estradnih nauka“ i da ne može da propadne dokle god deluje kao takav, uz određene medije koji ga podržavaju. U februaru 2018. godine organizovao je dodelu nagrada „BH muzički Oskar“ na kojoj se okupila gotovo cela bosanskohercegovačka estrada, a ono što je privuklo najveću pažnju jeste činjenica da se na dodeli pojavio i nastupio i Šerif Konjević, čime je konačno potvrđeno da je posle višegodišnje svađe došlo do pomirenja s Nazifom Gljivom.

Kada je reč o njihovoj svađi, internetom kruži urnebesan snimak iz emisije u kojoj je Nazif na sebi svojstven način opisivao saradnju sa Šerifom, ne štedeći reči. Nazif je ovom prilikom sarkastično govorio o tome kako je Šerif navodno naučio da peva tako što je oponašao životinje, a potom je naveo i da mu nikada nije platio ni kafu, iako je, kako kaže, od njega napravio zvezdu.

– Ja i Omer Povrić od njega napravili veliku zvezdu. Verujte mi, taj mi kafu nije platio. Čuo sam da je u Njujorku jednom momku platio kafu i taj je hitno otišao u bolnicu – rekao je Gljiva, dok su se voditelj i ostali gosti u studiju zasmejali do suza.

Izvor: Hypetv.rs

 

Ostavite komentar