„NIJEDNA BOL NIJE VEĆA OD ONE KAD RODITELJ IZGUBI DETE“: Slavni glumac doživeo je NAJVEĆU životnu tragediju, a od bolnog gubitka NIKADA se nije oporavio

Silvester Stalone rođen je 6. jula 1946. godine i za dva dana proslaviće svoj 76 rođendan.

Foto: Youtube printscreen

Proslavljeni glumac stekao je svetsku popularnost i već decenijama važi za jedno od najcenjenijih imena u Holivudu, međutim, pojedini detalji iz njegovog života nisu nimalo svetli.

Naime, Silvester Stalone doživeo je najteži gubitak koji može zadesiti čoveka, kada je ostao bez sina Sejdža.

Sejdž je bio prvo dete Silvestera i supruge Saše Čak. Umro je u 36. godini života, 13. jula 2012. godine, u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom.

Smrt sina, srušila je hrabrog Rokija. Tražio je samoću i privatnost.

Silvester Stalone je tada rekao: „Ni jedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dete. Zato molim ljude da pokažu poštovanje prema sećanju na mog talentovanog sina i saosećaju sa ljubavlju njegove majke Saše. Ovaj bolni gubitak ostaće sa nama do kraja naših života. Sejdž je bio naše prvorođeno dete i centar našeg univerzuma, i ponizno vas molim da ne ometate dušu i sećanje na mog sina.“

Nakon razvoda Silvestera i Saše Čak, došlo je do teškog perioda između oca i sina. Nakon par godina, zakopali su ratne sekire i počeli su čak da snimaju filmove zajedno i da daju intervjue.

Stalone je sarađivao sa Sejdžom u filmu Roki 5, a njegov sin je planirao da se bavi produkcijom. Uprkos zdravstvenim problemima, niko nije mogao ni da zamisli da će se ovom mladom momku desiti tako nešto.

Smrt njegovog sina teško je pogodila Stalonea. On se povukao kako bi se u tišini borio sa svojom boli.

U avgustu 2012. godine, glumac je izjavio:

– Veoma je teško. Ovo je užasna situacija, ali takav je stvarni život – vreme vam pomaže da se izborite i pokušate da preživite ono što se dogodilo. Veoma je važno pronaći snagu za uspon i pokušati živeti. U suprotnom, može da vas odvuče u začarani krug.

Na dodeli Zlatnog globusa, novinari su pitali Silvestera kako je gubitak sina uticao na njegov rad, a glumac je odgovorio: „Čini mi se da u takvim situacijama mnogo pomaže ako radite nešto. U slučaju mog sina, hteo sam da mu odam počast i čini mi se da sam to uradio.“

Nakon smrti sina, Silvester Stalone je sreću našao pored Dženifer Flavin, sa kojom ima tri ćerke.

Uz ovu lepu 52-godišnju ženu i bivšu manekenku, popularni glumac se trudi ostati mladolik i zbog svoje tri mlade i predivne kćerke.

Zbog toga se priča kako je postao opsednut botoksom i ulepšavanjem plastičnim operacijama.

Izvor: Stil

Ostavite komentar