U ŽIRIJU GRANDA SU ISKOMPLEKSIRANE BUDALE! Bora Đorđević žestoko o kolegama, oglasile se Snežana Đurišić i Viki Miljković!

Roker Bora Đorđević dao je mišljenje o svojim kolegama iz žirija „Zvezda Granda“.

Foto: printscreen YouTube

Naime, Bora je članove žirija nazvao „iskompleksiranim budalama“ koje najmanje pažnje u šouu posvećuju kandidatima. Inače, Bora je i sam bio deo žirija u emisiji „Pinkove zvezde“.

– U žiriju „Zvezde Granda“ gledamo iskompleksirane budale, čast izuzecima, koje misle da su oni glavni u emisiji, a ne oni nesrećni klinci koji se takmiče, stoje i satima slušaju njihova proseravanja o svemu i svačemu, a najmanje o njihovom pevanju – rekao je Bora i intervjuu za „Novosti“.

Snežana Đurišić, koja je godinama član žirija pomenutog takmičenja, ne slaže se sa svojim kolegom i naglašava da svi koji sede u „Grandu“ imaju veliko ime i blistavu karijeru.

– Poštujem svačije mišljenje, što ne znači da se sa njim i slažem – kaže Snežana i dodaje:

– Kao muzički urednik savršeno dobro znam šta radimo mi kao žiri vezano za takmičare. Pored toga što ih ocenjujemo, mi smo i mentori, što znači da im pomažemo i usmeravamo onako kako smatramo da treba, a biću slobodna da kažem da smo svi mi u žiriju ljudi od kredibiliteta sa ozbiljnim karijerama iza sebe – rekla je Snežana Đurišić.

Violeta Viki Miljković, koja je ovogodišnji mentor pobednika dala je kratku izjavu, ali nije želela da širi ovu priču i rasplamsava skandal.

– To me ne zanima, ne komentarišem takve izjave – rekla je Viki čiji je kandidat ove godine odneo pobedu u takmičenju „Zvezde Granda“.

Pre samo deset dana Bora Đorđević bio je gost u žiriju takmičenja „Nikad nije kasno“. Tamo je i pevao sa Žikom Jakšićem.

– Nikada ne komentarišem izjave svojih kolega, to je rekao Bora Čorba, a ja ne mislim tako. Ja imam svoje, a moje kolege imaju svoje izjave – kratko je rekao Žika Jakšić.

Pročitajte i: Ceca proslavlja rođendan!
Izvor: kurir.rs

Ostavite komentar