Dnevni horoskop za 1. jul 2022. godine: BIK u ljubavnom ZANOSU, a vodolija pred PUCANJEM!

Ovan oseća pritisak, Bik u ljubavnom zanosu, Blizanci vode svoje bitke, Rak ne pristaje na kompromise, Lav oseća umor, Devica je čvrsto rešena, Vaga nema izbora, Škorpija uporna, Strelac štedljiv, Jarac i Ribe u idiličnom raspoloženju, a Vodoliji manjka strpljenje. Ovo je današnji dnevni horoskop za 01.07.2022. godine.

OVAN

Još ste pod nekom vrstom poslovnog pritiska. Imate odličan program, koji biste rado primenili ali finansije vam prave manji problem povodom realizacije plana.
Ne želite nekoga od ranije da zaboravite i ponašate se kao da to u suštini nije toliko bitno. Morate da krenete dalje i da se okrenete novim stvarima.
Veća nervoza kod vas.

BIK

Ukoliko ste spremni na veće promene bilo bi dobro da na to sačekate sve dok ne prođe određeni period gde ćete znati tačno da postavite svoje prioritete.
Ne posustajete u ljubavnom zavođenju sve dok ne dobijete zvanično i odgovor od strane partnera, koji vam se već duže vreme dopada.Nemate veće tegobe.

BLIZANCI

Okruženi ste većim skupom ljudi i pijete sve informacije koje stižu do vas. Biće bolje ukoliko se fokusirate na one bitnije kako bi dobili na uštedi vremena.
Volite striktnu podelu, kada su muško-ženske stvari u pitanju. Ne želite da se rasplinite nad ovim segmentom u toj meri koja vam postaje već neprijatna. Bavite se ipak svojim temama.

RAK

Danas ćete pokušati da se malo više osamite. Ne donosite konkretne odluke i ne pokazujte bar trenutno veću zainetresovanost za ono što vam se postavlja kao radni zadatak.
Ukoliko ste u dužoj vezi možete imati rivala i da se pomalo zapitate gde sve ovo vodi. Ne dozvoljavate veći kompromis i striktno se držite svojih pravila. Preporučuje vam se odmor.

LAV

Rad vas je pomalo umorio i razmišljate da se povučete iz obaveza bar na kratko. Ne odustajete od zadataka već se samo povlačite na kratko i prikupljate nove ideje za konkretnu realizaciju.
Možete biti skloni tajnim ljubavnim vezama i u tome uživate na neki način. Ne dozvoljavate da vam ovo vreme prođe neopaženo što se letnjih šema tiče.Kostobolja.

DEVICA

Ne dozvoljavate da vas dezavuišu nepotrebnim činjenicama, kada je poslovna strana u pitanju. Volite da donosite većinu odluka i da se na vreme dostavi veći broj zadataka.
Nemate potrebu za realizacijom na ovom segmentu u toj meri, jer vam neke osobe odvlače fokus u većoj meri. Ništa se konkretno neće desiti ukoliko vi to ne želite.Nesanica.

VAGA

Moraćete malo više da radite i da se u potpunosti predate svojim obavezama. Niste u stanju da doveka ćutite i radite jedno te isto. Budite strpljivi još neko vreme do ispunjenja vaših želja u većoj meri. Ne otežavajte stvari trenutno jer nemate mogućnost izbora. Pokušajte sa strpljenjem neke događaje da ispratite ovaj put.Povedite računa o imunitetu.

ŠKORPIJA

Povremeno vas neke stvari ne interesuju posebno kada su u pitanju izlivi besa vaših kolega. Volite da se držite po strani i da ne posustajete na putu do cilja.Ukoliko još nikoga pored sebe nemate ne pokazujte dozu nezainteresovanosti za osobe suprotnog pola. Budite dosta realni, kada je jedna Devica u pitanju. Solidno, danas.

STRELAC

Možete biti skloni stezanju kaiša jer vam se najavljuju određene restrikcije kada su u pitanju konkretne poslovne šanse, ali za manje novca. Ne budite skeptični što se daljeg rada tiče.Možda ste trenutno nezadovoljni sa partnerom i njegovim stavom ali to neće trajati dovoljno dugo iz određenih razloga. Možda budete skloni naglim promenama.Pazite se u saobraćaju.

JARAC

Vaše polje posla je dovoljno naglašeno ovaj put da ćete pokušati mnogo više da se angažujete jer uviđate izuzetnu šansu za nešto više ovaj put.Ne odustajete od ideje da se viđate sa jednom Ribom. Ovo bi moglo da bude dosta dobra prilika pa ćete se u skladu sa tim i ponašati.Nemate razloga za brigu.

VODOLIJA

Ukoliko se bavite IT tehnologijama i niste trenutno zaposleni, imaćete možda upravo danas odličnu priliku da radite posao u struci. Ukoliko ste se zaljubili u jednu Vagu ne preporučuju se nagle odluke oko zajedničkog života, koliko se od vas traži mnogo bolje rešenje. Budite strpljivi. Srčana aritmija.

RIBE

Ne pokušavajte da se odreknete trenutnih obaveza zbog slobodnog vremena. Budite u prilici da se dobro organizujete za nešto više ovaj put. Nemate nameru da menjate mišljenje partnera ali na neke kompromise ne možete uticati već ih morate primeniti.Pazite se stresa.

Ostavite komentar