,,TRUDNOĆA SE VODI KAO RIZIČNA, NE MOGU DA RADIM“ Ivana Pavković u osmom mesecu izgleda fenomenalno!

Par će za mesec dana dobiti blizance.

Ivana Pavković sa suprugom Petrom Mitićem ima sina Vujadina, a sada ovaj par čeka blizance. Pevačica ne krije da ne podnosi dobro trudnoću, ali i ne krije da fenomenalno izgleda nekoliko dana pred porođaj.

Ona se snimala kako bi pokazala trudnički stomak, ali i prelepo telo. Pevačica se uopšte nije ugojila tokom trudnoće i izgleda sveže i odmorno. Emotivan video podelila je sa pratiocima na Instagramu, gde je pokazala kako se bebe ritaju u stomaku.

– Osećam se super. Ta prva tri meseca kada treba da se čuvam su prošla ok, mirujem. Osećam se dobro. Trudnoća se vodi kao rizična, pa ne mogu da radim i moram da se čuvam, ali dobro – rekla je Ivana u emisiji „Premijera Vikend Specijal“, pa otkrila da su se ona i Petar iznenadili kada su saznali da je u pitanju blizanačka trudnoća:

– Bio nam je baš šok, ali pozitivan. Iznenadili smo se što su blizanci jer nema bilzanaca ni kod mene ni kod Petra u porodici, kad smo čuli bilo nam je neverovatno. Ali baš smo srećni, Bog nas je nagradio – rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic)

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar