PORODILA SE TONČIJEVA ĆERKA: Petar i Hana postali roditelji, priča se da su ovo neobično ime dali ćerki

Hana Huljić, ćerka Tončija Huljića porodila se danas u Splitu i na svet donela devojčicu, preneli su hrvatski mediji.

Foto: Instagram

Pevač Petar Grašo je oženio svoju izabranicu Hanu u martu ove godine, a sada je njihov dom postao bogatiji za jednog člana, piše Slobodna Dalmacija.

SAZNAJTE I: TRUDNA HANA SE IZLOŽILA NAPORU! SUPRUG PETAR ZABRINUT

Ranije se u medijima pisalo da je bračni par odabrao ime za devojčicu i da će se zvati Alba.

Petar Grašo nikada nije voleo da iznosi svoj privatan život u javnost, a nedavno je priznao da mu ova medijska popularnost otkako se saznalo da je u vezi sa Hanom nikako ne prija.

Pročitajte još:

– Hana i ja živimo decentno svoj život, ne delimo privatne detalje s javnošću i to vjerojatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmejala vest da smo postali hrvatski „Megan i Hari” – rekao je Grašo i istakao:

– Meni je uvek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a i Hana je slična osoba. Uprkos tome u potpuno smo suprotnim situacijama. Mediji su tu da pišu, mi smo tu da živimo i to je krug koji se neprestano vrti – ispričao je Petar Grašo ranije za hrvatske medije.

Izvor: blic.rs

Bonus video:

Ostavite komentar