TIKTOKERKA PREŽIVELA PAKAO: Kum na svadbi URADIO mladi NEVEROVATNU stvar! (VIDEO)

Dezire je otkrila da je svog sadašnjeg muža Brajanta upoznala kada je imala 16 godina, kao i da su ona, Brajant i njen bivši bili bliski prijatelji.

@desiree.white

We still makes fun of him for it #husbandwife #husbandandwife #husbandwifecomedy #comedy #couplescomedy #marriage #crazy #marriagehumor #fypシ #foryouu a

♬ Crazy – Patsy Cline

Devojka po imenu Dezire Vajt je postala senzacija na TikToku, nakon što je otkrila kakvu je ljubavnu dramu doživela.

Njena priča liči na film, a ostavila je svog muža zbog kuma, koji joj je priznao da je voli dok je, verovali ili ne, držao govor na svadbi.

Dezire je otkrila da je svog sadašnjeg muža Brajanta upoznala kada je imala 16 godina, kao i da su ona, Brajant i njen bivši bili bliski prijatelji.

– Bili smo na dvostrukim sastancima. Ja sam bila osoba kojoj je Brajant pričao sve u vezi sa devojkama, a Brajant je bio osoba kojoj sam se ja poveravala. Uvek smo samo kliktali i uvek je bilo nešto u vezi sa njim sa čime sam se lako povezivala – ispričala je.

Međutim, ipak je zavolela drugog muškarca, s kojim je stupila u brak.

– Kad je došlo do toga da kum drži govor, Brajant je bio pijan i rekao je nešto u stilu: “Volim te od trenutka kada sam te video, ne postoji devojka kao ti”. Te noći Brajant mi je rekao tokom našeg poslednjeg plesa: “Ako sam ja kum zašto mi onda nisi dala šansu? Uvek bih se brinuo o tebi” – priča dalje.

Nakon manje od godinu dana sa svojim bivšim mužem, Dezire se razvela zbog neverstva. Brajant joj je bio rame za plakanje.

– Brajant je bio tu za mene. Jednog dana smo se poljubili i svidelo mi se, a onda smo postali više od prijatelja. Venčali smo se, a u braku smo deset godina i imamo četiri dečaka – otkrila je Dezire.

IZVOR: ESPRESO.RS/HYPETV.RS

Ostavite komentar