POLICAJKA NAPRAVILA ONLY FANS KADA VIDITE ŠTA TAMO RADI NEĆE VAM BITI DOBRO! (FOTO)

Šarlot Rouz, 28-godišnja Britanka, bivša policajka koja je izuzetno atraktivna žena, požalila se ovih dana da nikada nije imala dečka i da se i danas plaši udvarača.

Šarlot strahuje od same pomisli da bi mogla da daruje svoju dušu nekome kome je isključivo stalo do njenog novca. Naime, nekadašnja policajka bila je među prvim devojkama koje su počele karijeru na platformi „Only Fans“, pa je od tada zaradila milione koji su joj priuštili luksuzan život. Prve radove počela je još 2016. godine, a trenutno joj bolja mesečna zarada doseže i do 170.000 evra.

„Brine me mogućnost da ću u očima muškaraca biti samo džekpot. Da će gledati na mene kao na kasicu prasicu, u smislu: „Moći ću uz nju svakodnevno da vozim skupe automobile i živim u velikoj kući“, priznala je Rout za „Jam Press“.

Nedavno je kupila ljubičasti Lamborgini vredan, pa na svom profilu na Instagramu pitala svoje pratioce: „Kada bi mogli da birati, da li li uzeli mene ili automobil?“

„Nažalost, nemam baš dobar društveni život jer neprestano radim. Retko upoznajem nove ljude“, dodala je Rouz, koja sa muškarcima komunicira isključivo preko“ Only Fansa“.

Ipak, izrazila je nadu da će jednog dana na njena životna vrata pokucati i taj pravi, kome neće da smeta njena biografija.

„Uostalom, ja se nikada na „Only Fansu“ ne skidam do kraja. Nemam ništa protiv pornografije, ali moje fotografije su zapravo vrlo „pitome“. Želim i u tom setu da budemdrugačija“, naglasila je Rouz i priznala da se sa nekim od obožavaoca veoma zbližila.

„Upoznala sam dobro te ljude, znam čak i imena njihove dece. Ponekad, kada imaju loš dan, pošaljem im i glasovnu poruku da ih malo razveselim“, rekla je.

„Moj savršen dejt? Ah, bio bi na izolovanom mestu na Maldivima, uz sveće pored mora. Ali u stvarom svetu čini mi se da ću završiti na hamburgeru u „McDonaldsu“ i milkšejku od jagoda“, rekla je za kraj Rouz.

IZVOR: ESPRESO.RS/HYPETV.RS

Ostavite komentar