SVE SE POKLOPILO: Baba Vanga predvidela sušu i nestašicu vode u Evropi!

Britanski Dejli Mejl jedan od svojih članka posvetio je bugarskoj vidovnjakinji Vandeliji Pandev Dimitrovoj poznatijoj i kao „Baba Vanga“, koja kako navodi ovaj portal je navela u svojim predviđanjima da će se 2022. Evropljani suočiti sa nestašicom vode, a to povezuju sa savetima političara u pojedimi državama EU bloka da stanovištvo štedi vodu.

Foto: youtube

Dejli Mejl koji je naziva i „Nostadamusom sa Balkana“, koja je umrla 1996. u 84 godini života, navodno (uz ogradu) je upozorila da će se veliki gradovi suočiti sa porastom temperatura.

Prema ovom mediju, njena predviđanja imaju težinu, jer je stanovnicima Kenta izdato upozorenje da vodu koriste za nužne potrebe. Takođe i druga mesta u Engleskoj su u kritičnom stanju, jer je povećana potrošnja vode zbog ekstremno visokih temperatura, kao i da neke reke i rečice imaju nizak vodostaj, koji je ispod 1 metara.

Međutim, ne suočava se Velika Britanija samo sa visokim temperaturama i sušom, koja je pogodila jug Evrope pre svega Portugal, Španiju i Italiju gde je isto građanima ograničena upotreba i korištenje vode.

Dok Dejli Mejl nagađa hoće li se ovo proročanstvo Babe Vange ostvariti, s druge strane se teše jer se neka njena predviđanja nisu ispunila poput da će svet zadesiti zastrašujući događaj, da će se desiti smrtonosni cunami i još jedna pandemija.

Opet, s druge strane postoji oprez pre svega zbog posrasta broja obolelih od Kovida-19 i pandemije majmunskih boginja, ali koja nije prterano izazvala strah.

Izvor: alo.rs

Ostavite komentar