DA NE POVERUJETE DA STVARNO POSTOJI: Ovo su najbizarniji sajtovi na svetu!

Svi volimo internet, ali smo itekako svesni da na njemu ima i puno čudnih i poremećenih mesta. To je i očekivano jer postoji preko milijardu i 200 miliona internet stranica pa nije posebno iznenađenje da su mnoge od njih napravili čudaci.

Ovo su neke od takvih stranica:

„Lift“ – Najzanimljiviji način da se vratite na vrh stranice:

Niste preveliki fan klasičnog pritiskanja „back to the top“ („nazad na vrh“) ikone koja vas na najdosadniji mogući način vraća na vrh stranice? Ne očajavajte, postoji stranica koja će iskustvo skrolovanja i vraćanja na vrh učiniti daleko ugodnijim.

Foto: Printscreen

Inače, radi se o „projektu“ programera Tima Holmana koji očito nema pametnijeg posla.

Poslednje reči pilota:

U kratkim crtama, radi se o morbidnoj stranici na kojoj su kompilirane poslednje izjave pilota aviona koji su se srušili iz ovog ili onog razloga. U nekim slučajevima postoje audio zapisi, ali kod većine izjave su uzete iz transkripata.

Ne znamo šta je ovo, ali izgleda ludo:

Nećemo se pretvarati da razumemo o čemu je reč. Vidimo da postoji religijski motiv koji se ponavlja i jako puno nečega što bismo najbolje mogli da opišemo kao jedan od simptoma šizofrenije. Ili je samo reč o uvrnutoj zajebanciji.

Foto: Printscreen

Šamaranje jeguljom:

Ova stranica je ono što ste oduvek želeli… Pod uslovom da ste oduvek želeli da nepoznatog lika ošamarite jeguljom.

Haneke:

Kliknućete, nakratko ostati zatečeni viđenim, a onda kliknuti na krstić i isključiti stranicu ne znajući šta ste upravo videli.

Strpljenje je dragoceno:

Dakle. Samo. Strpljivo.

Foto:Printscreen

Jako loše dizajnirana stranica… Ili?

Na prvi pogled, „Yvette’s Bridal Formal“ deluje kao grozno dizajnirana stranica koja je toliko očajna i pretrpana da je izuzetno teško pronaći bilo kakav smisao i razlog zbog kojeg postoji. Ali, ako se upustite u avanturu istraživanja otkrićete mnogo toga, od teorija zavera i vanzemaljaca pa sve do new age budalaština.

Izvor: espreso.rs

Ostavite komentar