SVE O ISKORIŠĆAVANJU MALOLETNICA I GEJ PROSTITUCIJI: Prvi deo dokumentarca o Baki Prasetu (VIDEO)

Nakon uključenja uživo Bake Praseta u kome je javno isprozivao vlasnika Pinka Željka Mitrovića, sukob između ove dve strane ne jenjava. Mitrović je odmah nakon prvog Bakinog oglašavanja otkrio kako televizija Pink sprema dokumentarac u kome će izneti sve o jutjuberu, uključujući i afere za koje niko ne zna, a sada je to i najavio na svom Instagram profilu.

-Četvrtak u 20h samo na TV Pink, dokumentarni film “Internet nasilje”- prvi deo (Baka Prase).

Sve o Bogdanovom seksualnom iskorišćavanju maloletnica, utaji poreza, prevarama, uloga u Kikinoj smrti i gej prostituciji!

P.S. Uskoro i nastavak o kriminalcu iz Amsterdama u mantiji! – napisao je Mitrović u objavi.

Podsetimo, Baka Prase nije stao sa svojim lažima i prozivkama, pa je pored Mitrovića napao i najuspešnijeg menadžera na našim prostorima Sašu Mirkovića, a otac Bogdana Ilića Nenad, uporedio je u svojoj objavi na Fejsbuku medije u vlasništvu Mitrovića i Mirkovića sa Mordorom, dok mu s druge strane nije smetalo što njegov sin gostuje na tim istim medijima. Takođe mu ne smeta ni kad on lično kao sveštenik SPC piše političke tekstove za tajkunske medije. Mirković je vrlo brzo odgovorio, a to možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO:

Izvor: Hype TV
HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Ostavite komentar