STANIMO IM UKRAJ DOK JOŠ NEKO NE STRADA: Intervju Saše Mirkovića ,,Sada ćemo se pozabaviti Bakom Prasetom na pravi način”

Saša Mirković, vlasnik Hype televizije i istoimene produkcije iz Beograda, inače najuspešniji estradni menadžer u regionu, pružio je javnu podršku Željku Mitroviću u sporu sa jutjuberom Bogdanom Ilićem poznatijim kao Baka Prase.

Mirković je, u intervjuu za “Express”, iznio niz informacija o Iliću. Saša kaže kako je konačno došlo vrijeme da se Prasetovim zlodjelima stane ukraj.

Prešao sve granice

-Mali Ilić je toliko zagrizao s tim nasiljem na mrežama, da je to prešlo sve granice. To onako upotpunjava sa svim ljudima koji mu se iole ne sviđaju ili koji su uspešni u svojim poslovima. Prvo je krenuo od klinaca jer mi stariji možemo nekako to da ispratimo, ali djeca to ne mogu da istrpe, posebno te njegove nasilnike koji stoje iza tih njegovih klipova i šalju po Instagramu po 500, hiljadu poruka. To su stravične poruke, da ja nemam riječi. Zamislite sada tu decu kada im se on „nakači“, a koje on inspiriše. Onda dođe po hiljadu komentara. Prete im, nazivaju ih raznoraznim imenima. To je sve dovelo do toga da se mala Kika Đukić ubila. Izvršila je samoubistvo jer nije mogla više da živi od tih pritisaka. No, Prase se ne zaustavlja, on ide dalje. Krenuo je sada na Željka Mitrovića, pa na mene, te smo odlučili da se malo pozabavimo tim stvarima. Bavili smo se i ranije, ali nije reagovao, e sada ćemo se pozabaviti na pravi način – priča Saša Mirković za “Express”.

U ovom „naletu zlobe“ nije dirao Acu Lukasa, sada se „nakačio“ Mitroviću i njemu.

–Ma on toliko „baljezga“, ali to dovodi do velike mržnje jer on ima veliki broj pratilaca ili fanova. On kolektuju tu mržnju na Internetu i to je veliki problem za društvo celog regiona. Sve to dovodi do daljeg nasilja. Što pre im se mora stati ukraj prije nego što još neko strada – priča nam Saša.

Kada se Kika ubila, Prase je naprasno pobjegao u Holandiju kod oca.

– On je tamo kao neki sveštenik a inače je upravo taj „sveštenik“ inspirator njegovih zlodela jer ga, očito, podržava. Kakav je to sveštenik ako si tako vaspitao sina. Umesto da pomažeš drugim ljudima, guraš sina da gasi tuđe živote. Osnovno pitanje za tog oca koji se stalno oglašava na svom FB a zove se Nenad Ilić, zašto glumi sveštenika koji pomaže ljudima? A ustvari pozadina je skroz nešto drugo. E onda je sve to i politički instruirano, dolaze te neke političke podrške, prave bum u celom društvu, regiji. Mi živimo normalno, volimo se e sada zbog tih i takvih treba da se opet neko s nekim svađa.

Tu je veliki problem, dodaje Mirković, što mladi u njemu vide idola zato što vozi, npr, dobre automobile, pa kažu: „hoću i ja ovakav automobil što vozi Baka Prase!”

-Oni ne znaju da iza toga stoji, očito, neka kriminalna grupa, možda i narko. On zarađuje na državi i sve to ima veze sa prijavljenom imovinom, zaradom. Zašto se mnogi ne upitaju odakle mu toliko novaca, hajde ako toliko zarađuješ od internet platformi, zašto ne plaćaš porez državi? Sve je to sumnjivo, onda ti njegovi biznisi čiju zaradu stavlja na neke račune po Amsterdamu, sve je to, u najmanju ruku, sumnjivo. Šta on i njegov otac rade po Amsterdamu, potiču nasilje, da li je on sveštenik ili lažni… sve su to pitanja koja moraju pod hitno da se otvore, pre nego što još neko strada. Sve je to organizovano. Nije bitno više ko je povukao okidač, ko je pucao, ubio, najbitnije u svemu tome ko je to inspirisao. Prase je, kažem još jednom, jedan veliki kolektor i inspirator nasilja na teritoriji celog regiona – za „Express“ je ispričao čuveni menadžer Saša Mirković koji uskoro, u Sarajevo, dovodi i miljenika publike Acu Lukasa koji će Sarajlijama zapevati 12. novembra u Zetri.

Izvor: Hype TV

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Ostavite komentar