STRAVA I UŽAS! Bizarna transformacija čoveka: ODSEKAO PRSTE DA BI POSTAO CRNI VANZEMALJAC (FOTO)

Antoni Lofredo je Francuz koji je rešio da se „pretvori“ u vanzemaljca i sada je trenutno na 41 posto.

Ovaj Francuz ima 33 godine i neukom oku možda izgleda kao biće iz paralelnog svemira, ali njegov plan je da definitivno postane vanzemaljac i to ne bilo kakav već „crni vanzemaljac“.

Ovaj 33-godišnjak već je ranije prekrio tetovažama svoje telo, pa čak je i beonjače tetovirao u crno, a jezik je isekao na pola, piše Daily Mail.

Uklonio je nos i gornju usnu, a tada je priznao da ima problema s govorom, no to nije smanjilo njegov entuzijazam.

Svoju dramatičnu fizičku transformaciju dokumentuje na Instagramu gde ga prati 1.100.000 ljudi , a sada je tvrdi, tek na 41 posto.

Nos je, kaže, operisao u Španiji pošto je ta procedura ilegalna u Francuskoj odakle dolazi. Naime, izuzev pirsinga i tetovaža, druge modifikacije koje uzrokuju fizičke povrede ilegalne su u većini evropskih zemalja.

Zahvalio se hirurgu koji mu je uklonio nos, napisavši: „Zahvaljujući tebi mogu hodati uzdignute glave. Ponosan sam na ono što smo zajedno osmislili i uradili.“

Svoje „putovanje“ nazvao je The Black Alien Project.

Njegov san je da svoju kožu potpuno zameni metalom, a ruke, noge i prsti, kao i potiljak, idući su na redu za modifikaciju.

Za francuski Midi Libre još 2017. kazao je kako je opsednut mutacijama i transformacijama ljudskog tela od malena.

Kada je u svojim ranim dvadesetim radio kao obezbeđenje, shvatio je da ne živi život kako bi hteo i tu se dogodio „klik“.

– Sada mi je postalo normalno da razmišljam o tome šta ću napraviti u narednih par meseci – kazao je Lofredo koji sada živi u Monpeljeu.

Uživa, kaže, „biti u koži strašnih likova“.

– Često ulazim u uloge, posebno noću u mračnim ulicama. Istražujem kontrast između uloge koju igram i samog sebe – rekao je za ostrvske medije.

Na svom Instagramu je podelio i razmišljanje na temu kalupa, ali i otkrio da su ga optužili za pedofiliju jer je igrao fudbal sa malom decom kada je bio tinejdžer, a kako kaže on je zapravo mnogo voleo da igra fudbal na ulicama. Posle te ispovesti, nastavio je da obaveštava pratioce o svojim modifikacijama i kako se čini, neće stati uskoro.

IZVOR: KURIR.RS/HYPETV.RS

Ostavite komentar