STIŽE MOĆNA ZVEZDANA KIŠA: Između 22. jula i 24 avgusta je pravo vreme da zamislite želj!e

Kiša zvezda padalica u avgustu 2022. godine je najmoćnija – evo kada i kako treba da zamislite želju da bi se ispunila.

Foto: youtube

Kiša meteora predstavlja divan trenutak akada zvezde lete kroz nebo i šalju nam poruku – možeš da ispuniš sve što poželiš, onu najtajniju želju. Jedna takva kiša metora, i jedna od najlepših, očekuje nas od 22. jula do 24. avgusta 2022. godine.

Perseidi su jedna od najintenzivnijih i najsjajnijih kiša zvezda padalica u celoj godini. To je jedna od tri najsjajnije kiše meteora. Svako ko se zagleda u nebo na otvorenom, na mestu gde nema puno ulične rasvete, može ugledati svoju zvezdu padalicu, a možda čak i više njih.

Zvezde padalice će dostići vrhunac oko 11. do 13. avgusta. Verovatno će najaktivnija noć za Perseide biti noć 12. na 13. avgust. Ovo su tri dana kada će zvezde padalice biti najvidljivije ljudskom oku. Ako je vedro nebo, možete računati na 2-3 meteora u minuti. Ovo je mnogo u poređenju sa drugim meteorskim kišama.

Astrolozi napominju da će 2022. godine Perseidi savršeno biti u sinergiji sa snagom planeta i zvezda. Najjači uticaj toka očigledno će biti sredinom avgusta, tačnije 11, 12. i 13. avgusta. Perseidi nam pomažu da prepoznamo i prihvatimo svoje slabosti. Ovaj tok nas ispunjava snagom i samopouzdanjem, pomaže da se oslobodimo kompleksa, loših navika, negativnog razmišljanja. Tokom perioda aktivnosti Perseida, astrolozi snažno savetuju da činite dobra dela što je češće moguće – ovo privlači sreću.

Ovo je sjajno vreme da transformišete svoj dom. Možete popravljati, seliti se, čistiti, preuređivati nameštaj, kupiti nešto novo od dodataka i kućnih aparata. Ipak, jedan od najvažnijih rituala jeste zamišljanje od srca iskrene, nematerijalne želje, kada vidite zvezdu padalicu. Baš kao što ona sija na noćnom nebu, tako treba da sija i vaša nada da će ova želja zaista postati stvarnost, deo vašeg života.

Čuda su moguća – sve što poželite jeste vaš put i možete ga ostvariti.

Izvor: najzena.rs

 

Ostavite komentar