OTIŠLA JE U AMERIČKI RIJALITI SA ŽELJOM DA SE UDA: Šminkerka iz Niša koja je maštala o čaroliji doživela je pravi horor!

Šminkerka Miona Bel iz Niša i njen verenik Džibri Bel učestvuju u američkom rijalitiju „90 dana vereni“, pokazujući koliko uživaju u svojoj ljubavi

Foto: Instagram

Miona Bel je šminkerka iz Niša, koja je u Ameriku otputovala kako bi učestvovala u rijalitiju „90 dana vereni“. Miona je zapravo otišla kod dečka Džibrija Bela, muzičara rođenog u Americi, ali koji u Srbiji koristi ime Jovan Crnović, prenosi Informer.

Iako je mislila da će živeti u Los Anđelesu, finansijska situacija je primorala par da se presele kod Džibrijeve majke u Južnu Dakotu, što se šminkerki i modnoj kreatorki (koja svoju odeću već prodaje putem interneta i nada se da će uspeti u ovoj industriji), nikako nije dopalo.

Takođe, mnogi gledaoci veruju da ni Džiberijeva majka Mahala, nije previše oduševljena budućom snajkom, s obzirom na to da su već imale sukob i to vezan za njen način oblačenja.

Mahala je smatrala da je Miona previše golišava i neprikladno obučena na društvenim mrežama, kao i da mnogo kontroliše stvari. Uz to, ona je otkrila da neće prisustvovati sinovljevom venčanju, kao ni njen suprug.

Par se upoznao 2019. godine kada je muzičar, čiji bend nosi naziv „Black Serbs“ (Crni Srbi) imao turneju u Srbiji, kada su im se, kako je jednom prilikom otkrio Jovan, pogledi sreli tokom nastupa.

Miona je priznala da je već godinama pratila rad njegovog benda, mnogo pre nego što su se upoznali. S obzirom na to da je Džiberi u jednom intervjuu nazvao Mionu „njegovom ženom“, kružile su glasine da se par već venčao. Međutim, Miona je to slučajno demantovala nedavno, kada je na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju, objašnjavajući kako ju je dragi iznenadio povodom njihove godišnjice zabavljanja.

Oboje vole da putuju, društvene mreže su im prepune objava iz Grčke, Zanzibara, Barselone, Dubaija…, a upravo na jednom takvom putovanju u Puket, na Tajlandu ju je muzičar i zaprosio.

Uprkos njihovoj očiglednoj sreći, kojom se hvale na društvenim mrežama, dosta gledaoca ovog rijalitija je besno, jer smatraju da je Miona došla samo iz jednog razloga, a to je da dobije vizu i ostane da živi u Americi.

Budući mladenci se pak ne osvrću na ove glasine i žive život punim plućima.

Izvor: najzena.rs

Ostavite komentar