Srpkinja izbodena nožem u Češkoj!

Stefan S, naš državljanin, priznao zločin. – Nesrećna žena imala je brojne ubode po telu i ležala je u lokvi krvi u iznajmljenom apartmanu

Srpska državljanka Marija D. (42) usmrćena je nekoliko dana pre Nove godine u Češkoj, a osumnjičeni za ubistvo je Srbin Stefan S. (27), preneli su tamošnji mediji.

Zločin je otkriven kada su se porodica, prijatelji i poslodavci Marije D. zabrinuli zašto se nekoliko dana ne javlja, pa su slučaj prijavili policiji. Inspektori su ubrzo otkrili da je žena mrtva već nekoliko dana.

Češki mediji su objavili da je Marija D. bila u toj zemlji tokom praznika i ostala nakon što je njen suprug otišao s detetom u Beograd. Ona se danima nikome nije javljala, pa su se svi zabrinuli, a policija je ubrzo reagovala.

Pripadnici policije iz Brna provalili su u apartman u kojem je Srpkinja odsela i našli ženu koja je ležala u lokvi krvi nasred stana. Oružje nije nađeno, a nesrećna žena imala je brojne ubode po telu. Obdukcija je pokazala da je Srpkinja izbodena nožem, preneli su češki mediji.

Prema ovim navodima, telo je već bilo u fazi raspadanja.

Istražitelji su pretresom stana i nakon uzimanja dokaza utvrdili da je Stefan S. umešan u ovo ubistvo. Utvrđeno je da DNK tragovi nađeni u stanu odgovaraju Stefanu S. sa kojim se Marija D. poznavala, preneli su lokalni portali.

Policija je ubrzo našla osumnjičenog i privela ga. On je prvo bio u pritvoru i na trežnjenju jer je bio pijan kada je uhapšen. Najpre je odbio da sarađuje sa policijom, čak se i lažno predstavio, ali nakon što se otreznio priznao je da je počinio zločin, preneli su češki mediji.

Za sada nije poznato zašto je Stefan S. ubio poznanicu. Pored ubistva, sumnjiči se i za falsifikovanje i zloupotrebu platnih kartica. Češka policija je otkrila i da je Stefan S. nakon što je ubio Mariju D. uzeo žrtvinu kreditnu karticu i koristio je u prodavnici. Osumnjičenom preti kazna do 20 godina zatvora.

Ostavite komentar