GROCKA: Istraga protiv petočlanog narko-klana!

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv petorice mladića, zbog sumnje da su neovlašćeno, radi dalje prodaje, u kući u Grockoj držali više vrsta narkotika. Istraga se vodi protiv Marka M. (29), Mitra M. (24), Dimitrija G. (20), Strahinje M. (25) i Uroša M. (21) zbog sumnje da su kao grupa izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje i promet opojnih droga.

Svi osumnjičeni su se na saslušanju u tužilaštvu branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da svim osumnjičenim odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Sumnja se da je ova grupa u jednoj kući u Grockoj, neovlašćeno radi dalje prodaje, držala 32,82 grama marihuane, spakovane u 26 paketića, koja je pronađena u ormaru u dnevnoj sobi, kao i 1.865,27 grama amfetamina, pronađenog na terasi u plastičnoj posudi. Pripadnici policije zaplenili su pronađene narkotike, kao i 87.000 dinara i 180 evra.

Ostavite komentar