Režiser Momčilović Bjelogrliću: Nisi imao problem da me zoveš kada sam u komisiji, možeš li ti da se pogledaš u ogledalo!

Proslavljeni srpski režiser i scenarista, Mirolsav Momčilović, preko društvene mreže se obratio Draganu Bjelogrliću, nakon njegovog jučerašnjeg komentara da članovi komisije Filmskog centra „ne mogu da se pogledaju u ogledalo“.

– Poštovani Dragane, juče si na jedan vrlo brutalan način napao komisiju Filmskog centra, iskoristio si medijsku pažnju koju imaš zbog premijere svog novog filma i pomenuo da mi, članovi komisije ne možemo da se pogledamo u ogledalo. Pa zašto ne možemo da se pogledamo u ogledalo?! Zato što se nismo zaljubili u tvoj film, ili neki drugi?! Svejedno, 20 dana si ćutao i juče kada su reflektori bili upereni u tebe si se osokolio da nas izvređaš… Ne znam zašto me nisi nazvao, ti nikada nisi imao problem da me nazoveš. Pogotovo nisi imao problem da me pozoveš kada sam u nekoj komisiji, i sada si me zvao… I danas da si me pozvao, mogao bih sve ovo da ti kažem. Kaži mi, kako ti stojiš sa ogledalom – upitao se Momčilović na Instagramu.

Ostavite komentar