Poznati Tik Toker zaludeo MREŽE, video planuo, oduševljenje ne jenjava! (VIDEO)

Ruski medija influenser pod imenom serzhmorz je na Tik Toku podelio veoma zanimljiv video koji je za kratko vreme postao viralan. Njega na ovoj društvenoj mreži prati preko 4.000.000 ljudi, a na jutjubu oko 1.500.000.

@serzhmorzh_

Russia 🇷🇺❤️🇷🇸 Serbia – brothers forever! Don’t repeat ⚠️ Fake situation ⚠️

♬ оригинальный звук – serzhmorzh

Naime, on izranja iz zaleđenog jezera ili reke, svakako neke veće vodene površine noseći rusku zastavu, a u pozadini se najpre čuje ruska, a zatim i srpska himna. Himnu Rusije je napisao Sergej Mihalkov na muziku Aleksandra Aleksandrova. Ova verzija je zvanična od 2001. godine.

„Bože pravde“ je napisao Jovan Đorđević još 1872. godine pod uticajem satirične Zmajevom pesmom Jututunska narodna himna, a muziku je napisao Davorin Jenko. Posle brojnih himni, ona je ponovo postala zvanična himna 2006. godine u skraćenoj verziji.

U opisu snimka stoji i „Rusija Srbija braća zauvek“, ali i upozorenje da se ovo što on radi ne ponavlja i da je u pitanju „namontirana“ situacija, ali svakako je njegov video oduševio mnoge, a najviše Srbe.

Oni su u komentarima ispod snimka ostavljali emotikone srca i poruke ohrabrenja.

Ljudi nisu krili oduševljenje ovim činom, kao ni kombinacijom himni Slovena, odnosno Srba i Rusa. Inače, ovaj Rus objavljuje dosta snimaka iz ledene vode, odnosno snima ih u zaleđenoj vodi, a kao što mu i piše u bio na Tik Toku – dobro došli u Rusiju, pa pokazuje neke tipično ruske stvari.

On je isti video podelio i na Jutjub profilu uz natpis na ćirilici – Rusija i Srbija braća zauvek, a i ispod tog klipa komentari su uglavnom bili pozitivni i puni ljubavi prema Rusiji.

IZVOR: KURIR.RS/HYPETV.RS

Ostavite komentar