Kragujevac: Hrvatski general Ponoš pozvao Vučića na TV duel!

Đilasov predsednički kandidat, hrvatski general Zdravko Ponoš, pozvao je sa slabo posećene predizborne konvencije u Kragujevcu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na TV duel. On je rekao da za početak nudi tri teme: kakva Srbija treba da bude prema svojim građanima, kakva treba da bude u odnosu na svoje okruženje i kakva treba da bude u odnosu sama sa sobom.

Obraćajući se malobrojnim članovima i simpatizerima Ponoš je podsetio da je Kragujevac grad u kome je rođena srpska državnost, te da je važno da se toga građani podsete „danas kada se Ustav najmanje poštuje“.

– Ovde je svojevremeno opredeljeno da način rukovođenja državom bude evropski, a ne orijentalni. Danas to ovde trebamo da potvrdimo ponovo, jer država pripada svim građanima ne vlastodršcu, poručio je Đilasov kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš.

Ponoš je rekao da su izbori prava prilika da se država uredi onako kako ljudi žele i da bi država bila dobra, treba da ima dobru vlast i dobru opoziciju.

Predizborna konvencija tzv. koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije održana je u Subotu, 19. marta. Okupljenima su se obratili i Marinika Čobanu Tepić, Siniša Kovačević, Zoran Lutovac, Miki Aleksić…

Ostavite komentar