POTRESNO Kristina Kovač poručila: ,,Dobio je vest da ima rak“

Iako godinama živi u Švedskoj, reči Kristine Kovač kojima brani prirodan izgled žene odjeknule su daleko i čule se u svakom kutku sveta. Podržali su je i znani i neznani, među njima i zavidan broj pripadnika jačeg pola, a i brojne koleginice.

Foto: Instagram

Pročitajte: ZA MUŠKARCE LAVOVE MORATE SE LAVOVSKI BORITI Kako izgleda biti u vezi sa LAVOM

Naime, fotografija na kojoj se nasmejana kantautorka grli sa ćerkom na moru naišla je na surove komentare na račun njenog fizičkog izgleda. „Problem“ je bio u tome što na licu nema ni trunke šminke, a i kosa je bila u opuštenijoj varijanti, piše „Hello!“ Zanimljivo je da je i ove godine ćerka Kornelija Kovača učinila isto, jer njene najnovije fotografije pratioci komentarišu više nego ikada. Nekadašnja članica grupe „K2“ ovih dana uživa na hrvatskom primorju, a opuštene fotografije deli sa svim svojim pratiocima.

– Mi, sa svim manama. Ja sa svim manama. Mi u prirodi, mi od prirode. On sa 45, ja sa 47. Na moru – poruka je koju je Kristina po ko zna koji put poslala svim ženama pozirajći pored voljenog supruga.

Još jedna fotografija koja je naišla na lavinu emocija i suza bila je i ona u kojoj Kristina objašnjava da je njen muž pre tačno 14 godina dobio dijagnozu teške bolesti – Hodžkinovog limfoma. Uz svu ljubav, podršku i pažnju njen suprug je ozdravio i evo ih danas, srećni, zagrljeni i voljeni.

– Na današnji dan pre 14 godina, dobio je vest da ima rak, Hodžkin limfom, stadijum 3b. Danas, evo nas – međusobno spašeni i neizmerno zahvalni – poručila je Kristina putem Instagrama i sve raznežila.

Izvor: svet-scandal.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar