TEŠKO JE UĆI JOJ U TRAG Nakon Arkanove smrti njegova prva žena misteriozno je NESTALA, sada se pojavila ova fotografija! (FOTO)

Željko Ražnatović Arkan pre nego što je oženio balkansku folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović, bio je u braku sa lepom Natalijom Martinović, kojoj se misteriozno gubi svaki trag u jednom trenutku.

Foto: Printscreen Instagram

SAZNAJTE I: U emotivnoj poruci za rođendan ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ otkrila kako joj CECA tepa!

Naime, Natalija i Arkan bili su u bračnoj zajednici 13 godina, a onda se nakon njegove smrti i porodične tragedije kada joj je preminuo brat, spakovala i napustila Srbiju zauvek.

Ono što se zna, jeste da je Natalija otputovala u Los Anđeles, gde je započela novi život. Ovu informaciju otkrio je Pavle Stevović, bivši finansijski direktor svih firmi Željka Ražnatovića, kad je u izjavma za medije kazao:

– U Americi su, u Los Anđelesu – kazao je misleći na nju i njenu decu:

– Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebisiterka je. Kažu mi da se razbolela…Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – objasnio je tada Stevović.

Teško je naći njene video i foto tragove. Sin Vojin je jednom prilikom podelio fotografiju sa majkom, na kojoj su oboje nasmejani, a internetom kruži još jedna fotografija na kojoj je Natalija nasmejana i zadovoljna.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar