OVO JE TINEJDŽER KOJI SE UTOPIO U KOLUBARI: Kupao se sa društvom, a u jednom trenutku NIJE IZRONIO

S.J. (17) utopio se sinoć u Kolubari u vikend naselju blizu Lajkovca. On je bio na proslavi rođendana gde se kupao sa društvom, ali u jednom trenutku samo nije izronio.

Kako saznajemo, pomoć je, kad je video da S.J. ne izranja iz reke, pozvao njegov drug.

– Dobili smo informaciju o nestalom licu u reci Kolubari oko 19 časova, a telo je pronađeno oko 22 sata. Nije naložena obdukcije, jer je bilo jasno da je reč o nesrećnom slučaju i nije bilo nikakvih sumnjivih okolnosti – kaže izvor iz istrage.

Kako saznajemo, S.J. je bio dobro dete, odličan đak i pecaroš, koji je osvajao nagrade na raznim takmičenjima sa jednim udruženjem iz Lajkovca.

– Njegova sestra, koja sada živi u Beogradu gde studira i on ostali su bez oca pre četiri godine i to ih je jako pogodilo. Njihova majka je divna žena koja ih je podržala u svemu i potrudila se da ne osete toliko taj gubitak – kaže rođaka porodice.

Iako se spekulisalo, da podsetimo, da je S.J. skočio u vodu da spasi jednu devojku, ispostavilo se da to nije bio slučaj. Pretpostavlja se da ga je izdalo srce.

– Deca koja su bila na proslavi rođendana kraj Kolubare kupala su se ceo dan. Ulazila su u vodu, plivala i ronila. S. J. u jednom trenutku samo nije izronio. Čim su njegovi drugovi to primetili pozvali su pomoć, otpočela je potraga. Nažalost, posle tri sata, telo je izvučeno iz vode – kaže izvor i dodaje da je i nastradali S. J. planirao proslavu svog 18. rođendana.

Kako su ispričali njegovi rođaci, on je rezervisao restoran i muziku i porodica se radovala tom slavlju i velikom danu za njih.

– Nažalost, snašla ih je velika tragedija, koju nisu mogli ni u najcrnjim košmarima da sanjaju. Celo selo je pretužno zbog smrti ovog momka – kaže izvor.

Ostavite komentar