„OD BIVŠEG SAM DOBILA PRELEPE POKLONE“: Edita proslavila 29. rođendan, pa otkrila istinu o emotivnom STATUSU

Pevačica Edita Aradinović juče je proslavila svoj 29. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a njenom slavlju prisustvovali su članovi porodice i najbliži prijatelji.

Foto: ATA Images

Među njima je bio i novinar Nikola Rumenić, kom je Edita u ekskluzivnom rođendanskom intervjuu koji će biti emitovan početkom sledeće nedelje u emisiji Ekskluzivno, između ostalog otkrila i detalje o svom emotivnom životu, otkrivši da li je trenutno slobodna.

– Jesam, iako sam od bivšeg momka dobila danas prelepe poklone – priznala je Edita, a potom nastavila:

– Ali to je bilo sasvim prijateljski i hvala mu na tome. Ja volim da ostanem sa bivšim partnerima u prijateljskim odnosima.

Edita je povodom svog rođendana pripremila i iznenađenje za publiku, pa je predstavila svoju novu numeru koja nosi naziv „Pucaj mi u srce“, a kako je otkrila, reč je o „najjačoj pesmi ikada“:

– Hvala svima na prelepim željama, ne treba poklon. Ja ću vama dati jedan poklon danas….samo… vežite se – zaintrigirala je Edita publiku, a potom otkrila:

– Je l’ znate da danas izbacujem najjaču pesmu ikada? Imam blagi transfer blama što sam ovako rekla, ali toliko je mmmm – napisala je Edita i oduševila fanove.

Izvor: Hypetv.rs

Ostavite komentar