„AKO OVO GLEDATE – MRTAV SAM“: Potnati jutjuber izgubio najtežu bitku, pred smrt snimio OPROŠTAJNU poruku (VIDEO)

Minecraft jutjuber Tehnoblejd (Technoblade) preminuo je u 23. godini, potvrdila je njegova porodica u emotivnom oproštajnom videu objavljenom u njegovo ime.

Foto: Youtube printscreen

Ova američka internet zvezda stekla je slavu strimovanjem i objavljivanjem klipova na kojima igra popularnu video igricu Minecraft, a prošle godine je fanovima otkrio da boluje od opake bolest.

U snimku pod naslovom „pozdrav štreberi“ postavljenom na njegovom kanalu, otac naziva „najneverovatnijim klincem kakvog je neko mogao da poželi“. Oproštajna poruka, napisana nekoliko sati pre njegove smrti i koju je pročitao njegov otac, počinjala je:

– Zdravo svima, Tehnoblejd ovde. Ako ovo gledate – mrtav sam.

– Hvala svima što ste godinama podržavali moj sadržaj – nastavio je i dodao:

– Da imam još stotinu života, mislim da bih izabrao da budem Tehnoblejd svaki put, jer su to bile najsrećnije godine mog života.

Onlajn zvezda, koja je osvajala Minecraft turnire i legije fanova, objasnio je u video snimku za prikupljanje sredstava objavljenom u februaru da je bio podvrgnut hemoterapiji, terapiji zračenjem i operaciji spasavanja udova nakon što je dobio tumor u desnoj ruci. On je otkrio svoju dijagnozu karcinoma u avgustu 2021, objašnjavajući da je u početku mislio da je bol koji oseća posledica gejminga. Nakon što mu je ruka otekla, otišao je u bolnicu i potom mu je dijagnostikovan rak.

Malo se zna o Tehnoblejdu, koji je do kraja skrivao svoj pravi identitet, ali je u poslednjem video sniku otkrio da se zove Aleks, iako je internet zajednicu lagao da mu je ime Dejv. Njegov onlajn avatar je bila slika krunisane svinje. Imao je 10,8 miliona pretplatnika na svom YouTube kanalu, gde u njegovoj biografiji piše:

– Previše igram video igrice. Možda nisam najbolji, ali igram puno.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite komentar