OBRT U AFERI: Aleksandra i Peca su se tajno videli? ,,On se zaljubio u Maju istinski“

Veza Maje Marinković i nevenčanog muža njene nekadašnje najbolje drugarice, Aleksandre Subotić danima intrigira javnost, a sada se desio šokantni obrt u ovoj aferi koji će razdrmati stvari.

Foto: Instagram printscreen

Kako Republika saznaje, Aleksandra i Peca su se tajno videli u Crnoj Gori dok je Maja u Beogradu.

Naime, Maja je pre nedelju dana otpočela vezu s verenikom do tada najbolje drugarice, a iz Crne Gore je doputovala da bi prisustvovala rođendanu Tijane Ajfon. Marinkovićka je iskoristila priliku dok je u Beogradu da ode na remont kod plastičara jer se tokom boravka s Pecom potpuno opustila i prepustila uživanju.

– Aleksandra je odletela u Crnu Goru nekoliko dana nakon što je saznala da su Peca i Maja dole. Nije časila časa, već je spakovala stvari i zaputila se dole i to sa sve decom. Ona je prvo mislila da bane u drugi stan, koji je takođe u Pecinom vlasništvu, a u kome on boravi s Majom, ali je odustala. Znala je da bi to izazvalo skandal. Otkako je došla Aleksandra ne prestaje da proganja Pecu. Stalno ga prati gde je i šta je i ucenjuje preko deteta – kaže naš izvor iz Budve i otkriva da je Subotićka iskoristila priliku čim je Maja odletela za Beograd:

– Kada je čula da je Maja otišla za Beograd, odmah je počela da ga navlači da sin ne može više bez njega i da stalno pita gde je tata. Aleksandra je nahvatala Pecu na prepad, a čovek nije znao šta ga je snašlo. Povukla ga je u stranu i popričali su kratko. Sve vreme ga je ubeđivala da treba da se vrati njoj i sinu, kao i da treba odmah da ostavi Maju. Peca je bio izričit da voli Maju i da neće da priča s njom dok se ne uljudi.

SAZNAJTE: INDI DOŽIVELA NEZGODU!

Nakon ovog susreta Peca nije želeo da nervira Maju i da joj sve priča, ali će joj svakako saopštiti da se video s Aleksandrom.

– Pitanje je kako će Maja da reaguje kada bude saznala da su se videli. Samo da Peca ne prođe kao Filip Car u „Zadruzi“ kada ga je grebala i tukla. Peca se zaista zaljubio u nju i želi ozbiljnu vezu s njom.

Novinari Republike su pozvali Maju Marinković, kao i Aleksandru, ali nijedna nije odgovarala na njihove pozive.

Radomir Taki Marinković pristao je da prokomentariše dešavanja i rekao nam ono što on zna i što je najsvežije iz odnosa Maje, Pece i Aleksandre.

– Tačno je da je Aleksandra otišla u Crnu Goru, ali ne znam da li je kod Pece u kući. Mislim da jeste, ali ne bih da se mešam, Peca je s Majom u drugom smeštaju. On se zaljubio u Maju istinski i tu nema šta da se priča. Ne sumnjam u njegove namere i njegovu iskrenost – rekao je Taki.

Izvor: kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar