SPEKULISALO SE DA IMA ĆERKU KOJU KRIJE OD JAVNOSTI: Dalila progovorila o NEPRIJATNOJ temi, tvrdi da je ovo prava ISTINA!

Medijima se pre nekoliko godina proširila informacija da Dalila ima dete iz veze sa bivšim partnerom, koje, kako se pisalo, uspešno krije u Švajcarskoj. Ona je 2017. godine priznala da je sa bivšim dečkom, sa kojiim je bila 5 godina, ostala trudna, ali da nije želela da rodi dete, pa se odlučila za prekid trudnoće.

Foto: ATA Images

Međutim, uprkos njenim tvrdnjama ovi navodi i dalje intrigiraju javnost, a tokom jučerašnje emisije „Narod pita“, Dalila je dobila neprijatno pitanje koje se tiče upravo ove teme.
Naime, jedna od gledateljki tokom telefonskog uključenja postavila je Dalili pitanje vezano za njenu ćerku koju je navodno napustila.

– Dalila, pisalo se po novinama da si ostavila ćerku. Ti si ostavila sina, a ne ćerku, ali posle pet godina čuvanja – rekao je gledalac.

– Ja nemam dete, ali očigledno da je tako za ovo drugo što ste rekli. Samo da ste vi meni živi i zdravi. Ko visoko leti, nisko pada. Kolo sreće se okreće. Upravo dobijam od svog oca poruku koji kaže da nikada nije bio u bolnici, da je to laž. A zbog dotičnog je završio u bolnici, zbog pritiska. Kada neko okreće leđa svojoj porodici, kako neće da okrene vašoj? Samo je trebalo da shvatim, ali nisam. Pred njim je život, imaće situacije da se susretne sa raznim situacijama. Kod mene nikada ništa nije bilo transparentno. Pustite mene i ćao – rekla je Dalila.

– Imam jednu digresiju. Nije on ostavio porodicu, nego ona njega. Pet godina ste ga čuvali, parazit je bio. Ti si kuću napraviila, daj mu auto i nek se nosi. Daleko mu lepa kuća i nemoj da blati tvoju porodicu. Za mene si ispala fer, rekla si mu da ga ne voliš i ćao – rekao je gledalac.

– Svako ima pravo da me komentariše, ja sam tu gde jesam. Samo da objasnim da ja nisam prevario, nego sam ja prevaren – rekao je Dejan.

– Dva poziva i malo kritike i kao po jajima da sedi. E, koliko sam ja muškarac za ove muškarce koji se predstavljaju kao muškarci – rekla je Dalila.

Izvor: Hype/Kurir.rs

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Ostavite komentar