NEVEROVATNO! Vesna Rivas predvidela TAČAN DATUM Karleušinog razvoda: Upozorila Jelenu na SUDBINSKI period, a sada se sve OBISTINILO!

Vest da se poznati par Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode nakon 14 godina braka odjeknula je kao bomba.

Foto: Hype, ATA Images

Astro tumač Vesna Rivas otvorila je karte za poznati par pre više od godinu dana pred kamerama portala Srbija Danas i po svemu sudeći, pogodila je da će ovaj period za Jelenu i Duška biti turbulentan.

– Jelena od 15. juna ulazi u sudbinski period i to će trajati do jula 2022. godine. To znači, prvenstveno, raščišćavanje na emotivnom planu. Postoje teme koje su gurali pod tepih ona i Duško, koje će isplivati u prvi plan – pričala je tada Vesna i dodala šta predstavlja ovaj period za oba bračna partnera:

– Kada jedno od partnera uđe u tu sudbinsku godinu u tom raščišćavanju se dešava ili da pukne brak ili da ispričaju jedno drugom sve i oproste ili prihvate stvari koje treba da prihvate i ostanu još jači. Oni su prošli prvu devetku, oni će naći rešenje za svoje probleme i problemčiće. Jelena ima izuzetno jak kod. To je kod žene koja se bavi javnom scenom. Ima svoj brend. Prosto, to je njoj dato tako od Boga. Nju zezaju emocije. Čim zablesavi to može da je košta karijere – naglasila je Rivasova za Srbija Danas.

Izvor: Srbija Danas

Ostavite komentar