MLADENCI ŠOKIRALI SVE NA SVADBI: Mlada raširila noge pred GOSTIMA, a on je lizao! (VIDEO)

Komplikacijama i blamovima na svadbama definitivno nikad kraja. Jedan novopečeni bračni par zgrozio je korisnike društvenih mreža i to plesom koji su mnogi opisali „sramotnim“.

@ericunderwoodtiktok

Bon appetite! 😋 #fyp

♬ original sound – EricUnderwoodTikTok

Snimak na kom mladenci igraju preplavio je internet, a reč je o plesu koji je, kako mnogi kažu, „prešao sve granice i mere“. Da li su mlada i mladoženja otišli predaleko?

Iako na svadbama postoje razni običaji, poput bacanja bidermajera, skidanja mladine podvezice zubima, postoje i oni koji se često obave na neprikladan način. Takve reakcije izazvao je ovaj par. Mlada je sedela na stolici sa prstom u ustima, dok je mladoženja „đuskao“ ispred nje.

Ipak, sve je otišlo do toga da je mlada podigla nogu i stavila je na ramena svom suprugu, bez obzira na gomilu gostiju koja je stajala oko njih. Mladoženja je potom zavodljivo lizao svoju partnerku po butinama, pre nego što joj je raširio noge pred razdraganom gomilom svatova. Gost je u snimku napisao:

– Mladoženja je umirao od gladi! – piše na snimku.

Iako se jasno može videti da zvanice đuskaju i uživaju u provodu, ovaj snimak naišao je na brojne osude na internetu.

„Ovo se ne radi pred ljudima, a kamoli na venčanju“, „Mene je blam da gledam ovo, sramota me je u njihovo ime“, „Zamislite kako se oseća njen otac“, „Kao da nikad nisu bili u spavaćoj sobi“, „Da li je moguće da ovo rade pred rodbinom?“, „Meni je neprijatno, a gledam samo snimak“, „Fuj“, glasili su samo neki od komentara.

IZVOR:SRBIJADANAS

Ostavite komentar