Mediji u BiH pišu: Slovenci ispali sa Evrobasketa zbog mamurluka, pili do pet ujutru!

Specijalizovani košarkaški portal iz Tuzle Bhbasket.ba tvrdi da je košarkaška reprezentacija Slovenije eliminisana sa Evrobasketa zbog mamurluka i pijančenja veče uoči četvrtfinalnog duela protiv Poljske.

Zvezda NBA lige Luka Dončić i drugovi poraženi su sa 90:87, a portal iz BiH naveo je da su Slovenci pili do pet ujutru, a potom uveče izašli na parket protiv Poljaka.

„Pijanka je završena u pet ujutro. Mamurni od pića i ića “zmajčeki“ su izašli na megdan “napaljenoj“ i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Proveli su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na konfenrenciji za medije Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga jer je dobro znao šta su napravili samo petnaestak sati pre veoma bitne utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao gorak utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je reč“, navodi se u tekstu portala Bhbasket.ba.

Na utakmici četvrtfinala Evrobasketa protiv Poljske najefikasniji u redovima Slovenije bio je Vlatko Čančar sa 21 poenom, Goran Dragicć postigao je 14, a Luka Dončić 14 poena.

Maestralnu partiju u selekciji Poljske pružio je Mateuš Ponitka sa 26 poena, 16 skokova i 10 asistencija.

Ostavite komentar