MAJA TRUDNA? Izabrali ovo ime za sina, Marinkovićeva ponosna: ,,Peca samo pravi mušku decu, imam mučnine danima“

Maja Marinković diže prašinu gde god da se pojavi. Tako je bilo i za proslavu rođendana njene najbolje drugarice, Tijane Ajfon gde su sve oči bile uprte upravo u Maju zbog afere sa Pecom zvanim Vijagra, bivšim partnerom Aleksandre Subotić koja mu je rodila sina.

Foto: Instagram

Ona se vratila u Crnu Goru, a rijaliti zvezdu je na aerodromu u Tivtu dočekao dečko, a potom su se zajedno uputili u njegovu kuću u Utjehi.

– Mislim da sam zatrudnela jer Peca i ja nismo pazili… Danima imam mučnine, kasni mi… Oboje bismo voleli da dobijemo sina! Uostalom, Peca pravi samo mušku decu i mislim da ni ovog puta nije „omanuo“ – priča Maja za Informer i dodaje da je odlepila za biznismenom:

– Srećna sam i ispunjena sa Pecom! Ovo što imam sa njim za mene je nešto novo, drugačije i bolje od svega što sam imala ranije. Peca mi se mnogo sviđa, dopada mi se njegova energija, ma sve volim kod njega!

Maja je sigurna da se njoj ne može desiti ista sudbina kao njenoj bivšoj drugarici Aleksandri Subotić.

– Ne plašim se da će me Peca prevariti, sigurna sam u našu ljubav. Kako mene neko može da prevari kad ovako izgledam?! Žao mi je Aleksandre što je sve ovako ispalo… Ma nisam ja njima ništa pokvarila. Kako mogu da pokvarim nešto što je već bilo pokvareno?! Ne mislim da je u redu jer smo bile bliske, ali Peca i ja nismo mogli protiv svojih emocija…

– Voleo bih da mi Maja rodi sina! Daćemo mu ime Karađorđe, pošto me taj čovek stalno pominje – priča biznismen aludirajući na svog bivšeg tasta Karađorđa Subotića.

Aleksandra počinje da „radi“

Aleksandra je obavestila pratioce na Instagramu da počinje da „radi“.

„Počinjem da radim reklame. Tuga ili ne, od nečega mora da se živi. Ko ima privatan broj, nek mi piše privatno. Molim vas, naznačite da kontaktirate sa mnom zbog reklama, jer imam veliki broj poruka koje mi stižu“, napisala je ona na Instagramu.

Zaljubljeni par planira da se skući u Beogradu.

– Odlučio sam da se preselim iz Novog Sada. Maja i ja živećemo u Beogradu na vodi. Kupiću dupleks za nas i naše dete – kaže biznismen i javno poručuje bivšoj partnerki Aleksandri da i ona nađe što pre dečka:

– Želim Aleksandri svu sreću, neka i ona nađe nekog ko će je voleti kao ja Maju i neka nas pusti da uživamo. Nemam kontakt sa njom… Mogla je da bude sa mnom u prijateljskim odnosima, ali sama je kriva što ne pričamo. Rekao sam joj da će dobiti stan i da ću novčano obezbediti decu i to je to od mene!

Maja objašnjava zašto je iz Crne Gore došla u Beograd na samo dva dana.

– Bila sam u Beogradu kako bih posetila kozmetičara, manikira, pedikira, frizera… Sve to sam ranije zakazala, pa sam morala da dođem. Vratila sam se kod Pece jer mi je mnogo nedostajao. U Crnoj Gori bićemo još nekoliko dana, pa idemo dalje – kaže Marinkovićeva.

SAZNAJTE I: DARKO LAZIĆ OKREĆE NOVI LIST

Izvor: kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar